De ce să alegi Sensilab?

Cine suntem?

Suntem o companie specializată în dezvoltarea produselor medicale de calitate, produselor nutraceutice, suplimentelor alimentare și a cosmeticelor. Suntem o companie farmaceutică  cu dezvoltare rapidă și cu o unitate de cercetare inclusă, o bază completă de producție și acces pe piețele internaționale.

image

Pasiunea noastră

Sensilab nu înseamnă doar produse de o calitate excelentă. Mai presus de toate, înseamnă un grup de persoane devotat, preocupat să creeze un viitor mai bun. Misiunea noastră este să îmbunătățim calitatea vieții clienților noștri.

image

Sensilab nu înseamnă doar produse, este un serviciu complet

Deoarece oamenii sunt diferiți, au nevoi și dorințe diferite, iar Sensilab  se axează pe abordarea indiviuală. Acest lucru ne ajută să găsim cea mai bună soluție pentru problemle tale.

Suntem întotdeauna la dispoziția ta on-line, oferind servicii de relații cu clienții și sfaturi legate de produsele noastre:

  • Suntem bucuroși să răspundem întrebărilor tale. Întreabă-ne despre nutriție sau spune-ne nevoile tale personale și noi îți vom oferi un răspuns personalizat, sugerându-ți cea mai potrivită gamă de produse sau un program nutrițional care se potrivește cu stilul tău de viață sau nevoile tale.
  • Te ținem informat cu noile tendințe și descoperiri în domeniul nutriției, stării de bine, sănătății și fitness-ului, oferindu-ți recomandări pentru îmbunătățirea stilului de viață.  Ești invitat să te înscrii la newsletterul nostru, să căuți pe site-ul nostru articole interesante, broșuri sau să urmărești Sensilab pe social media pentru mai multe sfaturi  și știri.

 DE CE să consumi suplimente alimentare?

Deoarece hrana normală este săracă în nutrienți, iar timpul este întotdeauna o problemă

Hrana consumată zilnic duce lipsă de nutrienți esențiali (fibre, vitamine, minerale și grăsimi sănătoase) datorită procesarii industriale, transportului și modului de depozitare. Așadar este important să îți stimulezi organismul cu suplimente naturale, cu ingrediente de calitate și care au o biodisponibilitate ridicată.

Datorită nevoilor nutriționale specifice

Uneori, datorită unor anumite cauze, pot apărea deficiențe de nutrienți în organism:

  • Probleme specifice (dureri articulare, simptomele menopauzei, anemie, osteoporză ...),
  • Pierdere în greutate,
  • Alimentarea organismului după antrenamente intense.

 

Deoarce s-ar putea să ai deficiențe de nutrienți esențiali

Există o gamă largă de nutrienți care ar putea deveni deficitară datorită:

  • Utilizării zilnice a diureticelor, în a căror categorie sunt incluse și cafeaua, ceaiul , alcoolul. Consumul  acestora duc ela o pierdere excesivă a nutrienților prin urină,
  • Activităților sportive frecvente care solicită un aport mai ridicat de vitamine și minerale pierdute în timpul antrenamentului,
  • Expunerii la stres, o problemă comună a societății moderne,
  • Consumului de alimente cu conținut ridicat de carbohidrați procesați, proteine de slabă calitate și grăsimi rele 

imageimage

Calitatea Sensilab este de încredere în 35 de țări

Începuturile noastre se duc departe până  în 1933, dar continuăm să rămânem o afacere de familie, care își menține producția în EU. În anul 2010, pentru a răspunde nevoilor clienților noștri, am construit o nouă linie automată de producție. Produsele Sensilab sunt vândute pe mai mult de 35 de piețe de pe glob, care includ Europa de Vest, țările fostei Iugoslavia, Polonia, România, Albania, Emiratele Arabe, Arabia Saudită, Iran, Israel, Rusia, Camerun, Quatar și Costa Rica.

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul