Dieta de 3 zile

dieta-de-3-zile

image

Dieta descompunerilor chimice are mai multe variante, dar toate au la bază un meniu special de trei zile care face posibilă pierderea4,5 kilograme în trei zile. În timpul acestei diete este vital să nu se schimbe cantitățile și ingredientele, iar mulți experți avertizează precauție în punerea în aplicare a acestei diete.

Dieta de trei zile a fost alcătuită de medici pentru pacienții bolnavi de inimă obezi, care trebuie să piardă rapid în greutate înainte de operație.

Număr scăzut de calorii în meniul zilnic

În această dietă numărul de calorii ingerate zilnic este între 600 și 1.000. Este esențial să se respecte meniul, deoarece este alcătuit astfel încât celulele de grăsime să se dezintegreze. Deși nu este recomandat să se țină această dietă mai mult de 3 zile, există o versiune de durată mai lungă, conform căreia, o persoană poate pierde până la 18 kilograme într-o lună

Ziua 1 – 870 calorii

Micul dejun: o ceaşcă de cafea simplă sau ceai neîndulcit (250 ml – o calorii), jumătate de grepfruit proaspăt sau suc (41 de calorii), o felie de pâine + o linguriţă de unt de arahide (178 de calorii). Total calorii = 219

grapefruit

Prânz: 125 grame ton în conservă (100 de calorii), o felie de pâine (83 de calorii), o ceaşcă de cafea simplă sau ceai neîndulcit (250 ml – o calorii).
Total calorii = 183

Cină: două felii subţiri de carne (85 grame) de orice tip la grătar sau fiartă (94 calorii), 250 grame fasole (34 calorii), 250 grame morcovi sau sfeclă (52 calorii), o ceaşcă de cafera simplă sau ceai (0 calorii), 250 grame de îngheţată de vanilie (288 calorii).
Total calorii = 468

Ziua 2 – 1149 calorii

Micul dejun: o ceaşcă de cafea simplă sau ceai neîndulcit (o calorii), un ou fiert tare (78 calorii), o felie de pâine (83 calorii), jumătate de banană (105 calorii).
Total calorii = 266

cottage cheese

Prânz: 250 de grame de brânză cottage (206 calorii)sau 125 grame de ton în conservă, 5 crackerşi săraţi (70 calorii), o ceaşcă de cafea simplă sau ceai (0 calorii).
Total calorii = 273

Cină: piept de pui sau 2 felii subţiri de carne de vită la grătar (300 calorii), 250 grame de broccoli sau varză (35 calorii), 125 grame de morcovi sau rapiţă (26 calorii), jumătate de banană (105 calorii), 125 grame de îngheţată de vanilie (144 calorii).
Total calorii = 610

Ziua 3 – 859 calorii

Micul dejun: o ceaşcă de cafea simplă sau ceai neîndulcit (0 calorii), 5 crackerşi (70 calorii), o felie de brânză cheddar (aproximativ 8 grame – 100 calorii)), un măr mic (52 calorii).
Total calorii = 222

Prânz: un ou fiert tare (78 calorii), o felie de pâine (83 calorii), o ceaşcă de cafea sau ceai (0 calorii).
Total calorii = 161

Cină: 250 grame ton în conservă (200 calorii), 250 grame morcovi sau sfeclă (52 calorii), 250 grame conopidă sau legume cu frunze verzi (23 calorii), 250 grame pepene galben (57 calorii), 125 grame îngheţată de vanilie (144 calorii), o ceaşcă de cafea simplă sau ceai (0 calorii).Total calorii = 476

cauliflower-PV0213--600x450-COMP-3307233

Regulile dietei

Dieta descompunerilor chimice are câteva reguli de bază:

  • cantitățile nu se modifică și alimentele nu se înlocuiesc,
  • trebuie să se bea patru pahare de apă pe zi,
  • se pot folosi sare și piper, alte mirodenii fiind interzise,
  • nu sunt permise gustările,
  • dieta se ține doar 3 zile, apoi se continuă cu meniul obișnuit.

IMPACT PE SCURT

Este important ca dieta să nu se țină mai mult de trei zile, deoarece aceasta poate duce la probleme de sănătate. Trebuie remarcat faptul că unele versiuni ale dietei recomandă acest regim timp de patru zile, după care revenirea la o dietă normală. O astfel de dieta este potrivită doar pentru pierderea rapidă în greutate și are rezultate pe termen scurt, pentru ca kilogramele să nu revină este nevoie de o schimbare radicală a stilului de viață, trebuie să faceți multă mișcare și să aveți o alimentație variată și echilibrată.

Dieta nu este recomandată tuturor

Dieta de 3 zile nu are efecte benefice asupra sănătății, și permite pierderea rapidă în greutate. Trebuie remarcat faptul că dieta nu este potrivită pentru persoanele cu probleme cardiovasculare, deoarece dieta include alimente bogate în grasimi și colesterol, sau cei care sufera de tulburări de alimentație. Dieta restricționează aportul de calorii, ceea ce este riscant pentru o persoană care nu au o alimentație echilibrată.

Dieta nu este recomandată adolescenților și tinerilor, pentru că acest grup prezintă cel mai mare risc pentru dezvoltarea de tulburări de alimentație. În orice caz, este bine să se consulte un medic înaintea începerii acestei diete.

Soluția Sensilab

Chiar dacă nu urmezi un program strict de dietă, îţi poţi ţine în frâu greutatea, simţindu-te în acelaşi timp şi într-o formă foarte bună.

Cum?

Incluzând în meniul tău suplimente alimentare care îți vor stimula metabolismul.

Astfel, corpul tau va fi capabil să ardă mai repede grăsimile deja stocate, ajutând la pierderea în greutate. Deși se pot încerca diverse alimente, exerciții fizice pentru accelerarea metabolismului, acestea nu functionează la fel pentru toate persoanele, motiv pentru care uneori este nevoie de un supliment care sa initieze procesul de slabire.

Cu Slab în 14 zile, corpul tau va fi capabil să ardă mai repede grăsimile deja stocate, ajutând la pierderea în greutate

Beneficiile produsului

  • 100% natural.image
  • Stimulează ”hormonul slăbirii”- adiponectina, cu ajutorul căruia se accelerează arderile de grăsime      
  • Încurajează eliminarea lichidelor din organism
  • Neutralizează efectele greșelilor alimentare
  • Contribuie la reglarea greutății
  • Ajută digestia
  • Previne umflarea picioarelor, mâinilor și a feței
  • Efectele sunt vizibile în două săptămâni.


Preț: 101 RON

Preț REDUS: 59 RON

Comandă aici >>

      

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul