Dieta vârcolac, 3 kg în 24 de ore

„Dieta Vârcolac” sau ”Dieta lunii pline”  ea a reușit să cucerească staruri de talie internațională precum Demi Moore sau Madonna.

O nouă cură de slăbire câștigă teren în Occident. Numită „Dieta Vârcolac” sau ”Dieta lunii pline”  ea a reușit să cucerească staruri de talie internațională precum Demi Moore sau Madonna și pleacă de la premisa că Luna influențează apa din corpurile noastre  în același mod în care influențează fluxul și refluxul din ocean.

În ce constă dieta vârcolac?

            În linii mari, există două variante:

  • Versiunea de bază: Presupune o zi în care trebuie să postești dacă este lună plină sau lună nouă, situație în care vei consuma doar lichide mai precis apă sau sucuri naturale din fructe și legume.  Această etapă se presupune că îți curăță organismul de toxine și te poate ajuta să slăbești  până la 2,7 – 3 kg într-o zi. 
  • Versiunea extinsă: În această etapă sunt acoperite toate fazele lunii – lună plină, primul pătrar, lună nouă și ultimul pătrar. 

Prima fază (Lună plină), are aceleași reguli ca și versiunea de bază. Nu se mănâncă nimic, ci se consumă doar lichide, apă sau sucuri naturale. Această etapă reprezintă curățarea și purificarea organismului de toxine. 

A doua fază (Primul pătrar) este perioada în care luna încurajează detoxifierea și eliminarea apei în exces din organism, în timp ce scade pofta de mâncare. În această etapă se recomandă să bei opt pahare de apă în fiecare zi a primului pătrar și să consumi alimente solide.  

A treia fază (Luna nouă). Are un impact foarte mare asupra organismului.  În această etapă se procedează la fel ca și în cazul Lunii Pline adică se consumă doar lichide, și se elimină complet alimentele solide. Ceaiul verde cu proprietăți  puternic antioxidante este ideal pentru că stimulează metabolismul și maximizează efectul pe care îl are această faza lunară asupra organismului. 

A patra fază (Ultimul pătrar). Este perioada în care poftele tale încep să se intensifice.  De aceea trebuie să eviți dulciurile și grăsimile. De asemenea se recomandă ca între orele 15.00 și 17.00 să se consume lichide care te vor ajuta să-ți mai potolești din pofta de mâncare.  Nu se recomandă ingerarea de alimente după ora 18. 

Slăbește ca un adevărat STAR de la Hollywood

ADIO kilograme!este un program cuprinzător pentru pierderea în greutate care a fost creat în colaborare cu oameni adevăraţi, care au probleme de greutate. Pentru a dezvolta un program care este cu adevărat eficient pentru toți oamenii, am invitat câțiva utilizatori fideli Sensilab. Am analizat sub microscop obiceiurile lor, problemele de greutate cu care se confruntă și dorințele - modul în care aceştia doresc să slăbească, cât și posibilitățile financiare.

ADIO Kilograme este o soluție atât de rapidă și eficientă pentru a elimina kilogramele în plus, deoarece combină 4 mecanisme de acțiune:

  • inhibă apetitului excesiv,
  • accelerează topire depozitelor de grăsime și
  • accelerează metabolismul organismului. 
  • topește grăsimile pe timp de noapte

Prin utilizarea pachetului Adio Kilograme cu siguranţă vei obţine o siluetă seducătoare în doar o lună, deoarece acesta este singurul rezultat posibil obţinut prin acţiunea simultană a produselor extrem de eficiente.