Experții răspund întrebărilor tale

Am selectat câteva dintre întrebările voastre referitoare la slăbire și le-am transmis mai departe experților din departamentul nostru de nutriție. Citește mai departe și află răspunsurile acestora.

image

Trebuie să dau joc câteva kilograme până la vară. M-am gândit să încep să țin regim și să merg la sală...dar aș vrea să obțin rezultate rapide. Ce îmi recomandați?

Întotdeauna alegerea unui stil de viață sănătos este prima recomandare atunci când vine vorba de slăbire. Este adevărat că s-ar putea ca această metodă să nu ofere instant rezultate. Apoi intervine întrebarea: câte kilograme doriți să slăbiți? Dacă acele câteva kilograme în plus sunt maxim 4, există șansa să fie cauzate de retenția de apă. Pe lângă kilogramele în plus retenția de apă aduce cu sine balonare și membre și față umflate. De asemenea un organism care reține apă și toxine are capacitate redusă de ardere a grăsimilor și un metabolism încetinit. Recomandăm în acest caz consumarea ceaiurilor diuretice sau a unui diuretic natural care va contribui semnificativ la eliminarea acestei probleme și eliminarea celor câteva kilgorame în plus în ce mai simplu și rapid mod.

Click aici pentru a elimina natural excesul de apă.

De ce continui să mă îngraș chiar dacă mânânc o dată pe zi? Ce e în neregulă cu mine?

Probabil că deja ați auzit de multe ori că înfomatarea nu este o soluție atunci când vine vorba de slăbire, și vă asigurăm că nu este un mit. Cu cât veți priva organismul mai mult de hrană, cu atât acesta își va dezvolta un mecanism de depozitare ”pentru zile negre”. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că aproape tot ce veți consuma se va transforma în depozite de grăsime astfel încât organismul să aibe sursă de energie constantă, chiar și atunci când nu mâncați. Astfel, și metabolismul se va încetini, deci veți arde mai puține grăsimi. Rezultatul? Și mai multe kilograme în plus. Vă recomandăm să aveți un stil de viață sănătos, să consumați cele 3 mese principale pe zi, cina încercați să fie una cu alimente ușor de digerat și redusă cantitativ. De asemenea puteți consuma suplimente alimentare naturale care vor avea un efect de reducere a numărului de calorii ingerate prin blocarea absorbției grăsimilor și zaharurilor.

Click aici pentru a reduce absorbția caloriilor.

Am încercat multe metode, cure, diete..spuneți-le cum vreți, am consumat diferite suplimente de slăbit...dar niciun rezultat. Slăbeam 2 kilograme, puneam 4 și tot așa...devenise foarte obositor și am încetat. Chiar vreau să slăbesc, dar cu o metodă care să funcționeze cu adevărat și pentru mine. Ce îmi recomandați?

Problema expusă de dvs. este o problemă foarte comună printre persoanele care doresc să slăbească dar din păcate abordarea nu este una de succes. Un singur cuvânt trebuie să carcterizeze orice dietă:  moderație. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă ca nu este recomandat ca prin dietă să ne privăm de grupe întregi de alimente, și implicit de nutrienți, vitamine și minerale. Trebuie consumate mese complete din punct de vedere nutrițional, cu evitarea supraalimentării, și în plus o hidratare corespunzătoare. Complementarea unei diete sănătoase cu activitate fizică moderată și un supliment alimentar care să susține arderea grăsimilor în mod natural și blocarea apariției efectului yo-yo este cheia succesului.

Click aici pentru a slăbi cu succes.

Vreau să scap de celulită! Vine vara și nu îmi vine să port panataloni scurți

Probabil când ne scrieți acest mesaj deja ați încercat unele produse de pe piață dar care nu au oferit rezultatele promise. Problema majoră cu aproape toate produsele anticelulitice este că acționează superficial asupra stratului de epidermă. Formarea celulitei este un proces complex care are loc în mai mulți pași: deteriorarea straturilor adânci ale pielii și a capilarelor, creșterea în volum a celulelor grase și acumularea de lichide si toxine în spațiile intercelulalre și reducerea stratului superficial de piele. Ideal este combinarea unui produs diuretic, care va contribui la eliminarea excesului de apă și a toxinelor și un produs de uz extern, care nu doar că va elimina celulita dar va acționa profund în startul de piele, cu efect de ardere a grăsimilor.

Click aici pentru a scăpa de celulită rezultate gel

Țin dietă dar mă simt foarte slăbită, nu am energie pentru nimic. Ce pot face?

Atunci când dieta nu include toți nutrienții esențiali, este normal să vă simțiți fără energie și să doriți să renunțați la dietă. Din acest motiv întotdeauna recomandăm ca orice dietă să fie una echilibrată și să conțină toate categoriile de alimente. Este de asemenea recomandată consumarea celor 3 mese principale, reducerea consumului de dulciuri, băuturi dulci și alcool.

Click aici pentru a accelera rezultatele și crește nivelul de energie.

Când sunt stresată sau supărată am tendință să mănânc, mai ales dulciuri. Acumulez grăsime mai ales în zona burții. Ce soluție îmi oferiți să scap de acest obicei nesănătos care îmi aduce multe kilograme în plus.

Atunci când suntem expuși stresului pentru perioade lungi de timp sau în mod repetat, organismul nostru secretă în exces hormonul cortizol. În exces, acest hormon are un efect negativ asupra organismului, printre simptome sunt:  apetit ridicat și poftă de dulce, acumularea de kilograme în plus, în special în zona abdominală, insomnie, dureri de cap. Vă recomandăm să va relaxați mai mult, să citiți oc arte, să petreceți mai mult timp cu familia și prietenii și să vă bucurație mai mult de lucurile mici din viață. Pentru suport există și suplimentele alimentare  naturale pe bază de plante puternic adaptogene, care cresc rezistența la stres.

Click aici pentru a a beneficia de cel mai bun remediu natural.

Aș vrea să slăbesc, dar îmi este foarte greu să țin regim. Aș vrea să comand un produs de slăbire care să mă ajute.

Foarte multe dintre persoanele care ne scriu și ne cer sfaturi cu privire la slăbire nu sunt dornice să își ajusteze stilul de viață, chiar ne mărturisesc că sunt pofticioase și nu le place mișcarea. Din nefericire un corp slab rareori este compatibil cu pofta excesivă de mâncare. Atunci ce este de făcut?  Beți apă- uneori creierul nostru amestecă semnalul senzației de sete cu cea de foame, și astfel sfârșim prin a mânca în loc de a bea apă, deci consumați un pahar de apă când apare senzația de foame, dacă aceasta dispare după consumarea apei, atunci este clar că de fapt organismul are nevoeid e apă și nu de mâncare. De asemenea vă recomandăm să consumați varianta sănătoasă a alimentelor favorite, spre exemplu dacă vă place ciocolata, consumați ciocolată neagră (cel puțin 75% conținut cacao pură). De un mare ajutor în această situaie sunt suplimentele naturale care inhibă apetitul și stimulează metabolismul.

Click aici pentru a afla cum poți inhiba apetitul.

Produsele comercializate sunt chiar naturale, așa cum spuneți în reclamă? Exisă reacții adverse?

Produsele noastre sunt naturale și nu aduc aport caloric alimentației. Niciun produs nu are reacții adverse, dar în cazul persoanelor care suferă de alergii, boli cronice sau consumă medicamente se recomandă consultarea medicului înainte de consum.

 

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul