Când prietena mea mi-a povestit despre ciudatul ei ritual de dimineață, am crezut că e nebună. Câteva săptămâni mai târziu, am slăbit 10 kilograme, mi-am învins oboseala și mi-am refăcut viața - la 45 de ani.




image

Probabil că majoritatea dintre noi am trecut prin așa ceva:

Era luni dimineața, m-am ridicat din pat și mă simțeam mai epuizată ca niciodată. 

M-am privit în oglindă și NU mi-a plăcut ceea ce am văzut: o femeie supraponderală de 45 de ani, care dădea semne de îmbătrânire și oboseală, cu un abdomen proeminent, o piele uscată și iritată

"Ce-am făcut de am ajuns să arăt așa!", m-am gândit.  

Pe lângă grăsimea abdominală jenantă, corpul meu era în mod constant obosit și slăbit, iar eu nu înțelegeam de ce. Când am ajuns la vârsta de 40 de ani, simțeam ca și cum tot corpul meu mă lăsa. 

Toate problemele mele - excesul de greutate, oboseala, iritabilitatea, problemele de piele - au apărut deodată, ca și cum toate ar fi conspirat împotriva mea. În acea dimineață simțeam un dezastru emoțional și fizic și îmi doream să mă întorc la douăzeci de ani, când totul părea atât de ușor. 

image

Bună ziua! Mă numesc Petra Kohler, am 45 de ani, iar în acest articol vreau să vă explic cum o conștientizare dureroasă mi-a permis să slăbesc peste 10* kilograme în câteva săptămâni, fără să urmez o dietă drastică sau să fac sport intensiv. 

După ani de zile în care am încercat multe diete inutile și am fost nevoită să beau cafea după cafea pentru a nu adormi în timpul zilei, am făcut o descoperire neașteptată care m-a făcut să mă simt o femeie complet diferită. 

Am aflat că aproape toate problemele mele - oboseală și iritabilitate, grăsime abdominală, piele uscată - proveneau de la un singur organ neglijat. Ficatul este responsabil pentru cele peste 500 de funcții din organism, inclusiv eliminarea toxinelor și arderea grăsimilor, dar rareori primește atenția pe care o merită.  

Când ficatul este copleșit de toxine, acesta poate avea un impact major asupra sănătății noastre: ne putem simți în mod constant obosiți, ne putem confrunta cu creșterea în greutate, în special în jurul abdomenului, putem avea pielea uscată, cu mâncărimi sau, în general, cu probleme, și putem avea chiar un nivel crescut de colesterol și trigliceride. Potrivit nutriționistului prietenei mele, 25% dintre europeni au un ficat supraîncărcat**, iar mulți dintre ei nici măcar nu-și dau seama de acest lucru. 

Din fericire, am descoperit o sugestie simplă pe care oricine o poate include în rutina zilnică pentru a susține acest organ puternic și pentru a-și îmbunătăți viața la orice vârstă. Am fost foarte neîncrezătoare când am auzit prima dată despre acest lucru, pentru că încercasem multe înainte, fără prea mult succes. 

Dar după ce am integrat acest obicei în rutina mea zilnică, timp de câteva săptămâni, am observat o creștere semnificativă a energiei și a devenit brusc mult mai ușor să slăbesc. Am slăbit peste 10* kilograme cu acest nou obicei și sunt mândră să spun că acum mă simt mai vioaie, mai puternică și mai concentrată decât m-am simțit în ultimii ani. 

Dacă a funcționat atât de bine pentru mine, cred că poate ajuta și alte femei care s-au săturat să se simtă nemulțumite de aspectul lor, epuizate și nemotivate. Sfatul pe care urmează să îl împărtășesc s-ar putea să nu fie pentru tine, dar, crede-mă, merită să îl verifici.

Ziua în care mi-am dat seama că trebuie să-mi readuc viața pe drumul cel bun.

image

M-aș descrie ca fiind o femeie obișnuită. Am o slujbă grozavă, un soț minunat și două fiice pe care le iubesc mai mult decât orice. Nu-mi lipsește nimic pentru a fi fericită.

Și totuși, din când în când, aud această voce interioară care îmi spune că sunt prea grasă, prea leneșă și nu sunt suficient de sănătoasă. Nu suport vocea aceea, dar în același timp știu că spune adevărul.

Până la vârsta de 30 de ani, am fost mereu în formă: abdomen plat, piele frumoasă, multă energie și nu am depus niciun efort. 

Dar după nașterea celei de-a doua fiice a mea, Emilia, totul s-a schimbat. Am început să mă îngraș și nu puteam scăpa de kilograme, indiferent ce făceam. 

Mi-a dispărut energia. Din momentul în care mă trezeam și până la culcare, mă simțeam complet epuizată. Singurul lucru care mă ținea trează erau nenumăratele cești de cafea pe care le beam în fiecare zi cu însetare. 

Mă simțeam prinsă într-un cerc vicios al creșterii în greutate, al lipsei de motivație și epuizării: lupta cu greutatea mea mă deprima și mă consolam cu alimente pe care nu ar fi trebuit să le mănânc, ceea ce ducea la și mai multă îngrășare. 

Faptul că eram supraponderală și lipsită de energie m-a făcut nefericită, ceea ce m-a determinat să mănânc mai multe alimente pe care nu ar fi trebuit să le mănânc și astfel să mă îngraș și mai mult.

În unele zile reușeam să fiu optimistă, concentrându-mă asupra tuturor lucrurilor pe care le iubeam în viața mea - pasiunea mea pentru natură și grădinărit și familia mea frumoasă.  

Dar când m-am trezit în acea dimineață de luni pentru a merge la serviciu, tot ce am putut vedea în oglindă a fost următorul lucru: o femeie epuizată, cu 20 de kilograme de grăsime în plus, cu pielea și părul terne și cu o lipsă totală de voință. 

În acea zi mohorâtă, am hotărât că m-am săturat. Trebuia să fac ceva pentru a-mi schimba viața

De ce majoritatea metodelor de slăbit sunt ineficiente: adevărul trist pe care îl ascund brandurile dedicate dietelor

image

Internetul este inundat de produse pentru slăbit "miraculoase".

Aceste produse promit că putem slăbi 20 de kilograme într-o săptămână și că putem mânca preparate delicioase în fiecare zi, fără a fi nevoie să mergem la sală. 

Inutil să mai spunem că majoritatea acestor remedii nu funcționează. Eu sunt una dintre victimele acestor minciuni grosolane. Pentru a slăbi și a-mi îmbunătăți sănătatea, am încercat zeci din aceste metode promovate. 

Am încercat dieta ketogenică, dieta săracă în carbohidrați, dieta fără carbohidrați, Dukan, Atkins și multe altele. Am început să sar peste mese și să folosesc postul intermitent pentru a-mi reduce aportul caloric.

Dar de fiecare dată a fost la fel: am slăbit câteva kilograme în două-trei săptămâni, pentru ca în săptămânile următoare să mă îngraș din nou. Faimosul efect yo-yo, pe care probabil că toată lumea l-a experimentat.

Marea problemă cu aceste metode de slăbit este că nu sunt făcute pentru a fi urmate pe o perioadă lungă de timp. După un timp, organismul se satură de restricțiile alimentare drastice și reacționează cu pofte și este imposibil să le reziste.

După câteva săptămâni de dietă strictă, am simțit nevoia să mă reped la mâncăruri grase precum o femeie sălbatică. Mai rău, aveam grețuri, eram obosită, aveam dureri de cap și mă simțeam total nefericită

Așadar, da, este posibil să slăbești pe termen scurt cu diete sau produse care oferă rezultate rapide. Din păcate, rezultatele pot fi dificil de menținut și este posibil să nu aibă cel mai bun efect asupra sănătății și nivelului de energie. 

Ce rost are să slăbești 15 kilograme dacă ești slab și deprimat în acest proces? Nu are niciun sens. 

Într-o zi îi spuneam unei prietene pe care am cunoscut-o la yoga cât de frustrată eram și am aflat ceva foarte ciudat.

Ceva care s-a dovedit a fi un remediu pentru a-mi îmbunătăți sănătatea. Ceea ce urmează să vă spun pare ciudat la început - așa m-am simțit și eu.

Am descoperit că aproape toate problemele mele de sănătate erau legate de acel organ neglijat.

image

Amica mea de la yoga mi-a explicat că, nu cu mult timp în urmă, și ea se simțea constant obosită, epuizată și prea grasă. Am întrebat-o: "Cum ai ieșit din acest cerc vicios?" 

Ea a răspuns: 

"M-am dus la un nutriționist. Mi-a spus că toate aceste probleme - excesul de greutate, oboseala, stările de spirit negative, pielea uscată - erau adesea cauzate de un ficat supraîncărcat. Este o problemă puțin cunoscută care afectează 1 din 4 europeni!**" 

Când a spus asta, am ridicat din sprâncene.

"Știu că este ciudat, dar când înțelegi cum funcționează ficatul, înțelegi de ce apar simultan toate aceste probleme. Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul nostru și are peste 500 de funcții

Atunci când funcționează corespunzător, elimină toxinele din organism, contribuie la o digestie normală, reglează aminoacizii, procesează glucoza și multe altele. 

Dar când este supraîncărcat cu toxine din cauza stilului de viață nesănătos, devine incapabil de a ne curăța în mod corespunzător organismul și de a procesa nutrienții și grăsimile, ceea ce poate încetini semnificativ metabolismul și, în cele din urmă, poate duce la probleme de sănătate mai grave. Ficatul nu doare, așa că s-ar putea să nu știm că avem o problemă, dar putem observa oboseală, exces de greutate (mai ales în jurul abdomenului), piele cu probleme, nivel crescut al colesterolului și al trigliceridelor și dificultăți în a slăbi." 

Nu mai auzisem niciodată de un "ficat supraîncărcat". Nu înțelegeam cum un astfel de organ poate avea un impact atât de mare asupra vieții noastre de zi cu zi. Dar, dorind să aflu mai multe, am întrebat-o cum a rezolvat problema. 

"Este exact întrebarea pe care i-am pus-o nutriționistului. Mi-a spus că soluția pentru a susține ficatul și pentru a ne asigura că acesta poate funcționa așa cum trebuie este să îl ajutăm să se detoxifieze.

Un mod eficient de a face acest lucru este utilizarea unui ingredient natural numit armurariu. S-a demonstrat că silibina, unul dintre principalii compuși activi din extractul de armurariu, susține sănătatea ficatului și îl detoxifiază prin eliminarea toxinelor. Dar puterea sa nu se oprește aici. 

Ajută, de asemenea, la regenerarea și protejarea acestuia împotriva deteriorărilor, deoarece favorizează sinteza proteinelor necesare bunei funcționări a celulelor și întărește pereții celulari ai ficatului pentru a împiedica toxinele să pătrundă. 

Și mai există și alte extracte naturale și anumite vitamine care pot contribui la susținerea ficatului: anghinare, fibre de salcâm, cicoare, rozmarin și vitamina E."

Ea a continuat să explice cum a reușit să își ajute ficatul cu ajutorul a două produse naturale recomandate de nutriționistul ei.

image

"Vrei să-mi spui că problemele mele pot fi rezolvate prin administrarea acestor două substanțe?", am întrebat cu scepticism.

"Ei bine, nu e chiar atât de simplu...", a spus ea.

"Ai putea - dar cu rezultate neglijabile. Adevărul este că, deși foarte benefice, aceste ingrediente nu sunt neapărat ușor de absorbit în organism. De exemplu, armurariul. În forma sa vegetală, armurariul are o biodisponibilitate scăzută, ceea ce înseamnă că organismul nu poate folosi prea mult din el, astfel încât efectele sale sunt abia perceptibile." 

"Și cum pot obține toate beneficiile acestor ingrediente?" 

"Nutriționistul meu mi-a recomandat aceste produse excepționale: Hepafar Forte și Hepafar Fibres ! Hepafar Forte este conceput pentru a detoxifia ficatul cât mai eficient posibil. Acesta conține o formă revoluționară patentată de armurariu (silibină), încorporată în fosfolipide. În această formă, ficatul îl poate folosi de 10* ori mai eficient - rezultând efecte detoxifiante de 10* ori mai puternice

Acest lucru este posibil doar datorită armurariului și eliberării sale avansate de fosfolipide. Prin adăugarea extractului de piper negru și a conținutului său de 95% piperină, absorbția altor extracte din plante crește cu până la 30*%. Iar Hepafar Fibers ajută la eliminarea definitivă a toxinelor prin intermediul fibrelor din gumă de salcâm." 

"Le folosesc în fiecare zi de 3 luni și niciodată nu am ars grăsimea atât de repede și nu m-am simțit atât de bine. Digestia și pielea mea sunt din ce în ce mai bine. Pe scurt, simt că am un corp mai sănătos și mai tonifiat. Și, după cum se vede, a avut un impact major asupra stării mele de spirit!" 

Trebuie să recunosc că am fost intrigată. Știu că prietena mea a avut probleme în a reveni în formă în trecut. Deci, ceea ce a funcționat pentru ea ar putea funcționa și pentru mine, până la urmă. 

M-am uitat pe site-ul Sensilab, producătorul care a dezvoltat formula Hepafar și am găsit recenzii remarcabile și milioane de clienți mulțumiți

Acum, cu siguranță nu a fost prima dată când am testat un astfel de produs, dar am decis să îl încerc oricum, pur și simplu din curiozitate. Deoarece produsul a venit cu garanția satisfacției 100%, m-am gândit: dacă nu funcționează, în cel mai rău caz, îmi primesc banii înapoi. 

Prietena mea mi-a spus că este recomandabil să folosesc produsele Hepafar timp de trei luni pentru a obține rezultate optime. Am ales să profit de opțiunea lor de abonament, care oferă livrarea regulată a Hepafar Forte și Hepafar Fibres cu o reducere de 67%. Am primit produsul după câteva zile. 

Am început să iau 1 capsulă de Hepafar Forte de două ori pe zi și am băut un pahar de Hepafar Fibers după una dintre mesele principale. Trebuie să spun că rezultatele au fost surprinzătoare, dar în sensul bun al cuvântului.

Pot spune cu convingere că mi-am refăcut viața datorită acestei formule

image

Așadar, care este părerea mea despre acest produs? 

Voi fi sinceră: nu s-au întâmplat prea multe în primele zile. Nu am observat niciun efect deosebit. Dar, după o săptămână, am început să văd o diferență reală. 

În primul rând, am observat că aveam mult mai multă energie decât de obicei. Chiar și fără cafea, am fost mult mai puțin obosită decât mă așteptam, iar productivitatea mea la serviciu a crescut. Bineînțeles, încă mă simt obosită uneori, mai ales când nu dorm suficient. 

Dar după ce am folosit aceste două produse, aș spune că am mai multă energie în majoritatea timpului. Al doilea lucru pe care l-am observat este că digestia mea s-a îmbunătățit considerabil

Pe măsură ce am început să mă simt tot mai bine, a devenit mult mai ușor să am mese sănătoase și echilibrate aproape în fiecare zi. 

După câteva luni, am slăbit foarte mult fără să-mi dau seama, mai ales în jurul principalei zone cu probleme - abdomenul. Datorită unui stil de viață mai sănătos și a noii motivații, am observat că și pielea mea arăta mai bine. 

În concluzie, pot spune în mod obiectiv că această formulă naturală m-a ajutat foarte mult și, sincer, simt că mi-am refăcut viața

Acum nu mă înțelegeți greșit: aceasta nu este o formulă miraculoasă, este nevoie de ceva timp pentru a funcționa. Dar dacă te confrunți cu probleme de greutate și lipsă de energie, curățarea și susținerea ficatului cu produsele Hepafar ar putea face toată diferența! 

Poate părea ridicol, dar uneori o schimbare minoră în rutina noastră zilnică poate face o diferență uriașă în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea. Pentru mine a fost așa și sper că și pentru tine. 

Cu drag,

Petra

*Notă importantă: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Este important menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos.

**Surse: Mitra, Souveek et al. “Epidemiology of non-alcoholic and alcoholic fatty liver diseases.” Translational gastroenterology and hepatology vol. 5 16. 5 Apr. 2020, doi:10.21037/tgh.2019.09.08

Produse pentru tine

FICAT
-71%
Preț special 22,99  RON Preț obișnuit 79,99  RON
Vezi produsul