Dezvăluim adevărul: de ce ne îngrășăm iarna

Dacă nu ai acumulat încâ câteva kilograme, mai este timp, iarna nu s-a terminat!

image

Știai că există o explicație stiințifică cu privire la acumularea kilogramelor în plus în timpul iernii?

Dar să răspundem la întrebarea: de ce ne îngrășăm iarna?

Motivul nr. 1- ne pregătim pentru ”hibernare”

Serile liniștite de iarnă în comfortul casei, pe canapea, cu o cană de ciocolată caldă... este dovada că și oamenii hibernează, nu doar urșii. Tendința instinctuală de a ne ascunde de frig este și unul dintre posibilele motive pentru care acumulăm kilograme în perioada iernii.

Oamenii de știință au calculat că iarna consumăm circa 200 de calorii în plus pe zi.

Motivul nr. 2- producem mai mulți hormoni de somn

Iarna, intrăm în contact cu mai puține raze de soare. Lipsa luminii naturale poate afecta sinteza hormonală, în special în cazul hormonilor de somn, și poate cauza dezechilibre temporare. Nivelul hormonului melatonină, hormonul care controlează ciclul de somn, crește în timpul iernii, oferind stări de somnolență și apetit mai ridicat.

Motivul nr. 3- este mai puțin probabil să facem mișcare

Dacă nu ești un amator de sală, atunci cu siguranță iarna nu faci la fel de multă mișcare. Vremea rece te determină să nu părăsești comfortul casei calde.

Ce este de făcut, cum poți da jos kilogramele acumulate iarna?

  1. Nu te stresa- te-ai îngrășat câteva kilograme? Și ce dacă! Cu un minim de efort le vei da jos, dar dacă te strezi îți va fi mai greu.
  2. Evită dietele extreme- o dietă care restricționează strict alimentația și implicit aportul de nutrienți necesari îți va face mai mult rău decât bine, și în plus slăbirea nu este durabilă.
  3. Nu fă alegeri alimentare neinspirate- în această categorie intră și produsele cu conținut scăzut de grăsimi, spre exemplu.
  4. Fă un minim de mișcare- încet scoate capul afară, fă plimbări, urcă un deal, vei vedea ca începutul e mai greu.
  5. Accelerează procesul de slăbire și menține numărul de kilograme dorit cu ajutor suplimentelor alimentare naturale.

Pachetul Abdomen Plat este ideal pentru a scăpa de kilogramele hibernării. Waterout EXTREME te va ajuta să elimini excesul de apă și toxinele pentru ca slăbirea să fie mai rapidă și intensă, iar Hepafar Forte te va ajuta să detoxifiezi și regenerezi ficatul  pentru ca acesta să fie la capacitatea maximă de metabolizare (ardere) a grăsimilor.

 

Produse pentru tine

DETOXIFIERE/REDUCE RETENȚIA DE APĂ
-53%
Preț special 93,00  RON Preț obișnuit 197,92  RON
Vezi produsul