Mai puțin cu 8 kilograme fără dietă

Amela în vârstă de 27 de ani a încercat în fiecare an, înainte să înceapă vara, să slăbească. Dar acest an este diferit deoarece a încercat capsulele pentru slăbit SlimCut, în ultima lună a reușit să slăbească 4 kilograme. La fel au reușit Tatiana și Marușa.

image

Cel mai important lucru este că simt cum trupul meu s-a schimbat cu adevărat”, ne-a spus proaspăta mămică din Ljubljana Amela Milkic. 4 kilograme poate nu par mult, dar acum încap în blugii mei preferați.

Tatiana a slăbit 8 kilograme

Pierderea în greutate cu capsulele SlimCut a fost ușoară și pentru Tatiana și Marușa, ele numărându-se de altfel printre participantele la Provocarea SlimCut. ”În mai puțin de 3 luni de zile am pierdut 8 kilograme”, ne-a spus Tatiana în vârstă de 43 de ani. ”Nu mi-a fost foarte greu deoarece nu mi-am schimbat prea mult stilul de viață. Am introdus activitatea sportivă de 2 ori pe săptămână și mănânc mai multe legume, în rest SlimCut și-a făcut treaba foarte bine.”

image

Marușa, minus 5 kilograme într-o lună

Marușa Malavasic a pierdut 5 kilograme într-o lună. ”Am încercat mai multe diete la viața mea, care din păcate nu au funcționat pentru mine. Acum lucrurile s-au schimbat un pic cu ajutorul lui SlimCut, în cele din urmă rezultatele și-au făcut apariția. Am slăbit aproape cât mi-am propus și sunt determinate să continui”

Funcționează datorită efectului termogenic

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să începi să introduce câteva exerciții fizice, deși cu SlimCut poți pierde în greutate chiar dacă nu dorești să îți modifici stilul actual de viață. Nutriționista Dasa Lesjak ne explică: ” Capsulele SlimCut funcționează datorită celor 22 de ingrediente, extracte din legume și fructe, care au un efect termogenic, cee ace înseamnă că acționează chiar și atunci când nu există activitate fizică. În acest caz nu este importantă dieta pe care o urmezi. Este sufficient să faci activități obișnuite cum ar fi: grădinărit, mersul pe joss au curățenie.”

Studiul a demonstrat: în 3 luni de zile slăbești 6 kg

Pierzi în greutate deoarece extractele naturale promovează funcționarea adecvată a sistemului digestiv. ”Participanții la studio au pierdut în medie 6 kg în 3 luni, fără a face nicio modificare asupra stilului actual de viață.”

Te poți ajuta ulterior de Fat Burner și Drainer

Pentru rezultate extraordinare te poți ajuta cu SlimCut FatBurner și SlimCut Drainer. Primul funcționează stimulând organismul prin secreția hormonului de energie: adrenalina. ”Când organismul produce mai multă energie începe să ardă grăsimea în exces.” SlimCut Drainer este o băutură cu gust de ceai rece cu aroma de piersică și ajută la eliminarea apei din organism. ”Conține 11 extracte naturale care au un efect diuretic. Organismul în plus față de excesul de lichid, va elimina și toxinele.”

image

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul