Cum a reușit Martina să slăbească și să fie mai plină de energie

Martina este un designer de 32 de ani care a trecut printr-o perioadă dificilă. A început să ia anticoncepționale, s-a îngrășat și a fost foarte stresată. Atunci au început problemele ei legate de tiroidă.

image

O tiroidă leneșă îți poate complica viața!

O tiroidă leneșă nu eliberează suficienți hormoni tiroidieni, ceea ce face ca metabolismul să încetinească - ceea ce duce la un surplus de calorii și la creșterea în greutate. De asemenea, poți observa că te simți deprimată, lipsită de energie și că ai mâinile și picioarele reci.

"Eram mereu obosită!"

Problemele Martei erau caracteristice unei tiroide disfuncționale. "Eram mereu obosită! Sufeream de schimbări de dispoziție și mă simțeam lipsită de concentrare și de motivație. De asemenea, mă simțeam umflată."

Atunci a descoperit Glandline ThyroLux pe Facebook și a decis să îl încerce. Își dorea să scape de umflarea membrelor și de balonarea constantă.

"Am mai multă energie, iar starea mea de spirit este constantă!"

A început să folosească ThyroLux și a observat schimbările în decurs de o săptămână. "Am mai multă energie, starea mea de spirit este stabilă. Burta mea nu mai este umflată și chiar am slăbit puțin!"*.

Ține-ți tiroida sub control cu ThyroLux!

ThyroLux oferă suport tiroidian fără hormoni, cu o acțiune 4 în 1 puternică: echilibreazăhormonii tiroidieni, favorizează slăbirea, îmbunătățește concentrarea și fortifică părul și pielea. Stimulează metabolismul și crește nivelul de energie. De asemenea, accelerează digestia și procesul de detoxifiere!*.

"ThyroLux m-a ajutat cu adevărat și vreau să continui să îl folosesc!"

ThyroLux se bazează pe ingrediente active naturale, lucru pe care Martina îl apreciază foarte mult. Acum se simte foarte bine în corpul ei. "Schimbarea a apărut într-o săptămână și de atunci a fost constantă! ThyroLux m-a ajutat cu adevărat și vreau să continui să îl folosesc!"

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site "