Miki a scăpat de burtă!

Anul acesta a fost plină de noutăți pentru Miki din trupa „Victory”. Și-a promovat intensiv piesa nouă și, în ciuda tuturor responsabilităților și lipsei de timp, s-a simțit mai în formă ca niciodată. Pentru aceasta însă, nu a fost nevoie de nimic radical, pentru că Miki a descoperit o soluție simplă iar într-o săptămână* a observat schimbările.
*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

image

Stilul de viață a lui Miki poate fi caracterizat ca fiind unul nesănătos. Potrivit acestuia, după ce a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani, a hotărât că este momentul să aibe grijă de sănătatea sa. Din păcate, s-a dovedit a fi destul de greu de pus în practică dat fiind faptul că se află mereu în mișcare, înregistrând piese noi și cântând în fața publicului.

„O dietă echilibrată, exerciții fizice regulate și un orar de somn sunt greu de realizat, dar cu un program suprasolicitat ca al meu, este și mai greu. Trebuie să recunosc însă că am cea mai bună soție, care are grijă să mă alimentez sănătos, dar când ies cu prietenii, îmi place să beau și să mănânc...Problema este că se întâmplă destul de des, mai ales după concertele mele.”

„Slăbiciunea mea? Puiul prăjit”

Cu toții avem o slăbiciune iar pentru Miki aceasta este puiul prăjit. Recunoaște că nu este mare amator de apă plată și alte lichide neîndulcite.

Astfel, alcoolul, mâncarea prăjită, cinele târzii, alimentația dezechilibrată, lipsa de mișcare și un program de somn neregulat, în combinație cu un aport insuficient de lichide, cauzează oboseală eccesivă, acumularea de grăsime în jurul abdomenului și creștere în greutate. Miki s-a găsit prins într-un cerc vicios.

„Când am reflectat mai profund asupra obiceiurilor mele nesănătoase, am înțeles că nu mai poate continua așa. Acest mod de viață poate duce la multe probleme de sănătate. Atunci am luat o decizie - a venit timpul să fac o schimbare! Trebuia să găsesc o soluție care poate fi implementată în programul meu suprasolicitat. Când am decis să vorbesc deschis despre asta, am primit foarte multe sfaturi. Am fost surprins să văd că mulți dintre prietenii mei se confruntă deja cu această problemă și aproape toată lumea considera că aceste probleme se datorează ficatului gras .”

Pachetul Abdomen Plat

„În timpul concertelor, consum adesea o mulțime de alimente nesănătoase (alcool, dulciuri și gustări sărate) care suprasolicită ficatul, așa că am hotărât să detoxifiez ficatul și să fac din asta o prioritate.”

Miki a decis că este timpul pentru un abdomen plat! El a descoperit o soluție simplă pentru a se simți bine: a ales combinația dintre produsele Hepafar și WaterOut , „câțiva dintre prietenii mi-au recomandat aceste produse. Atât soția cât și eu am fost și mai bucuroși când am aflat că aceste produse sunt făcute exclusiv din ingrediente naturale.”

Produsele consumate de Miki sunt combinate în pachetul Abdomen Plat: capsulele Hepafar asigură detoxifierea și fortificarea ficatului, iar WaterOut  elimină excesul de apă și toxine și a reduce balonarea. Un efect dublu de detoxifiere care se observă rapid la nivelul abdomenului.

A observat rezultatele după o săptămână*

„Dacă decid să încep ceva, atunci mă dedic 100%! Am început să consum produsele și nu regret nimic! Am consultat și un nutriționist care m-a sfătuit, pe baza analizelor de sânge, să înlocuiesc alimentele mele preferate.”

Îmbunătățirea stilului de viață este foarte importantă pentru sănătatea ficatului

„Dar rezultatele merită efortul.”
Miki a observat schimbările după o săptămână* de utilizare regulată a produselor LiverTox Strong și WaterOut Strong. „Nu mi-a venit să cred la ce gaura am ajuns să îmi închid cureaua! De mulți ani nu m-am mai simțit atât de bine.”
Pachetul Abdomen Plat detoxifiază ficatul, detoxifiază corpul, crește nivelul de energia și sporește bunăstarea!

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Produse pentru tine

DETOXIFIERE/REDUCE RETENȚIA DE APĂ
-53%
Preț special 93,00  RON Preț obișnuit 197,92  RON
Vezi produsul