Nu trebuie să consumi vitamine de sinteză!

Nu este nicio noutate că acum vitaminele sunt produse în laborator. Cea mai populară este cu siguranță acidul ascorbic, o formă de vitamina C derivată din zahăr.

image

Împotrivă sau pentru

În mass-media găsim o varietate mare de informații, unele pentru, altele împotriva formelor sintetice de vitamine.

Principala problemă a vitaminelor de sinteză este că nu sunt absorbite corect și în totalitate de către organismul uman. Vitaminele extrase din surse naturale sunt mai ușor de recunoscut de către organismul nostru, astfel, ele pot fi absorbite în totalitate. Vitaminele extrase din surse naturale conțin și enzime, fitonutrienți care combinate permit un metabolism adecvat.

Linia ALL IN A DAY

Toate vitaminele, mineralele și nutrienții din linia ALL IN A DAY provin din surse naturale. Pe lângă ingredientele active conțin și antioxidanți și alți fitonutrienți care apără organismul în mod natural împotriva radicalilor liberi. ALL IN A DAY este o linie de produse care mențin sănătatea și care conțin doar ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate. Substanțele din produsele ALL IN A DAY sunt absorbite și recunoscute ușor de organism, spre deosebire de cele de sinteză. De asemenea vitaminele, mineralele și nutrienții din linia ALL IN A DAY nu irită stomacul și sunt ușor de digerat.

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul