Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Nu trebuie să renunți la soare pentru a avea păr frumos!

28.06.2016

Te-ai întrebat vreodată de ce părul tău în fiecare vară este uscat, cu vârfuri despicate, iar unghiile își pierd din strălucire? Soare, vânt, sarea din mare, clorul din piscină...sunt toți factori care afectează starea de sănătate a părului și unghiilor. Atunci cum poți să te bucuri de vară și de soare fără a-ți sacrifica părul și unghiile?

Pentru început vom explica cu afectează vara și factorii asociați sănătatea părului și ungiilor. Unghiile și părul sunt compuse în mare parte dintr-o proteină numită cheratină, care este supusă deteriorării prin acțiunea un factor fizici sau chimici. Odată cu înaintarea în vârstă sinteza de cheratină se reduce, iar factorii asociați verii nu fac altceva decât să solicite o cantitate suplimentară de cheratină pe care din păcate corpul nostru nu o poate sintetiza.

Cum ne protejăm părul și unghiile de acțiunea soarelui?

Pentru o sinteză normală de cheratină în organsim, precum și pentru o stare de sănătate corespunzătoare este nevoie de un regim alimentar echilibrat, în special de proteine de înaltă calitate. Cele mai bune alimente pentru sănătatea părului și unghiilor sunt: uleiul de pește, legumele, nucile, carnea albă, ouăle, produsele lactate, legumele de culoare verde închis, cerealele integrale, morcovii.

Organismul poate favoriza accesibilitatea cheratinei cu ajutorul unor produse naturale

Cheratina este o proteină insolubilă, iar organismul uman nu are enzime care să ajute la digestia acestei proteine, de exemplu dacă înghiți un fir de păr, îl vei elimina intact.

NutriShine de la Sensilab conține Cynatine®HNS, cheratină naturală solubilă în formă patentată, și supliment de zinc care, împreună contribuie la promovarea creșterii părului și la reducerea pierderi acestuia, dându-i strălucire și întărindu-l. În același timp, are o influență pozitivă asupra calității unghiilor și blochează efectele îmbătrânirii pielii.