Nu trebuie să renunți la soare pentru a avea păr frumos!

Te-ai întrebat vreodată de ce părul tău în fiecare vară este uscat, cu vârfuri despicate, iar unghiile își pierd din strălucire? Soare, vânt, sarea din mare, clorul din piscină...sunt toți factori care afectează starea de sănătate a părului și unghiilor. Atunci cum poți să te bucuri de vară și de soare fără a-ți sacrifica părul și unghiile?

image

Pentru început vom explica cu afectează vara și factorii asociați sănătatea părului și ungiilor. Unghiile și părul sunt compuse în mare parte dintr-o proteină numită cheratină, care este supusă deteriorării prin acțiunea un factor fizici sau chimici. Odată cu înaintarea în vârstă sinteza de cheratină se reduce, iar factorii asociați verii nu fac altceva decât să solicite o cantitate suplimentară de cheratină pe care din păcate corpul nostru nu o poate sintetiza.

Cum ne protejăm părul și unghiile de acțiunea soarelui?

Pentru o sinteză normală de cheratină în organsim, precum și pentru o stare de sănătate corespunzătoare este nevoie de un regim alimentar echilibrat, în special de proteine de înaltă calitate. Cele mai bune alimente pentru sănătatea părului și unghiilor sunt: uleiul de pește, legumele, nucile, carnea albă, ouăle, produsele lactate, legumele de culoare verde închis, cerealele integrale, morcovii.

Fă cunoștință cu UNDO Collagen Drink

Collagen Drink combină forma patentată de colagen hidrolizat - Naticol️®acid hialuronicvitamina C și extract de afine. O combinație unică de ingrediente care asigură hidratare pielii, o strălucire sănătoasă, păr mai des și unghii mai puternice.

Collagen Drink conține colagen hidrolizat sub formă de peptide. Peptidele sunt demonstrate că ajută la îmbunătățirea calității părului și unghiilor, oferă suport în menținerea sănătății articulațiilor, susține sănătatea tractului digestiv și ajută în problemele digestive.