O siluetă de invidiat

  • o-silueta-de-invidiat

image

Nu-i asa că ți-e e dor de vară şi de soare ?!

Sau poate ți-e poftă de un pumn de zmeură proaspăt culeasă din pădure…ei bine, dacă visaezi la vară şi la o siluetă de invidiat, zmeura ar trebui să îți fie cel mai bun prieten. Mai ales că 100 de grame de zmeură conţin doar 48 de calorii. 

Zmeura este un fruct sănătos şi pentru mineralele si vitaminele pe care le conţine, la care se adaugă o serie de antioxidanţi specifici cu multiple beneficii pentru sănătate.

Ce e cetona de zmeură ?

Cetona de zmeură este cel mai important compus natural care se găseşte în fructul cu acelaşi nume. Efectul ei miraculos duce la accelerarea metabolismului la nivel celular.  Practic, cetona de zmeură este ingredientul care face din zmeură un aliat al siluetei şi sănătăţii.

Raspberry-Ketone-Belly-Fat-Busting-Supplement

  • Creşte activitatea celulară şi consumul de oxigen
  • Determină dezintegrarea celulelor adipoase
  • Reduce riscul de obezitate
  • Reduce  riscul de a acumula grăsime în ţesuturi şi mai ales, în ficat.

Cetona de zmeură mai face ceva. Are efect direct asupra unor enzime pancreatice şi reduce capacitatea organismului de a metaboliza anumite categorii de lipide, astfel ca acestea sunt eliminate, aşa cum au fost ingerate.

Cum functionează

Cetona de zmeură poate induce slăbirea rapidă prin stimularea adiponectinei, hormon puternic care ajuta la reglarea cantităţii de calorii stocate. Când corpul are un nivel ridicat de adiponectine, tinde să elibereze mai multe grăsimi din cele depozitate. Cetona de zmeură îmbunătăţeste metabolismul şi îl ajută să descompună grăsimile depozitate şi astfel se obţine pierderea în greutate.

Principala funcţie a cetonei de zmeură este aceea de-a acţiona asupra lipazei, enzima responsabilă de eliberarea acizilor graşi şi de golirea celulelor de grăsime.

Vorbim de o descompunere imediată a grăsimii din organism, indiferent de locul unde ea s-a depus.

Prin accelerarea metabolismului corpul foloseşte grăsimea mai repede şi mai eficient, în plus consumă rezervele de grăsime pentru cei care nu pot să se mişte.

Ce-i drept, produsele pe baza de cetonă de zmeură au efect maxim atunci când sunt combinate cu exerciţii fizice regulate şi o dietă sănătoasă.

N-ai zmeură acasă, încearcă cu Malinie®

E iarnă, vrei să slăbeşti şi n-ai cum să mănânci zmeură în stare naturală?

Nicio problemă, Sensilab îţi oferă Malinie® – cea mai puternică formulă care te ajută să slăbeşti.

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul