Pași eficienți pentru un masaj anticelulitic perfect

masaj

image

Să lupți contra celulitei nu este tocmai ușor ținând cont că această afecțiune nu se vindecă cu una cu două. Dar, dacă vei îmbina o dietă sănătoasă cu câteva exerciții fizice și un masaj eficient, rezultatele nu vor întârzia să apară. Citește în rândurile de mai jos câteva sfaturi si tehnici pentru realizarea unui masaj anticelulitic ca la carte.

image

Reguli generale

Un masaj anticelulitic eficient nu trebuie să fie violent sau agresiv cu pielea și nu trebuie să producă vânătăi. Trebuie să acționezi direct asupra straturilor superficiale ale corpului, stimulând elasticitatea pielii și a țesuturilor subcutanate, activând circulația sângelui.  Este posibil să apară durere din cauza nodulilor anticelulitici încapsulați, însă aceasta se va atenua odată cu dispariția celulitei vechi. 

Iată care sunt pașii pentru realizarea unui masaj anticelulitic eficient:

1.   Pentru a crește eficiența masajului este bine să hidratezi bine zona problemă cu o loțiune emolientă ( specială pentru topirea celulitei) astfel încât mâinile tale să alunece mai ușor. Poți folosi și ulei pentru masaj aplicat cu mișcări ascendente de la picioare sau genunchi pentru a crește fluxul sanguin prin venele periferice din sistemul circulator.   

2.  Începe apoi să presezi cu putere în punctul cel mai jos  al regiunii afectate  și să împingi sângele în direcția în care circulă spre inimă. Frământă suprafețele mai mici folosindu-te de degete, sau toată palma pentru frământarea suprafețelor mai mari. Vei reuși astfel să spargi depozitele de grăsime și să îmbunătățești circulația sângelui. 

3. Alternează mișcările de la un contact apăsat prelungit, la stimulări circulare,crescând progresiv forța pe care o exerciți.  Folosește-te de degete, pumnii strânși și palme pentru a-ți frământa cât mai bine pielea. 

4. Aplică un strat gros de cremă anticelulitică și încercă să storci pielea astfel încât să formezi litera ”S”. Faptul că cele două porțiuni sunt răsucite în direcții diferite ajută la eliminarea grăsimii și a apei acumulate sub piele. Repetând această mișcare timp de 10-15 minute  pe toate zonele afectate de celulită vei obține rezultate uimitoare. 

5. Continuă cu ciupituri blânde, scurte şi dese, rapide, pe toată zona acoperită de celulită, până simți multe înțepături ca de ace la nivelul dermei. Încearcă să nu agresezi țesutul, iar la final relaxează-ți pielea cu câteva mișcări gentile, ca și cum te-ai mângâia prelung. 

Produsul CeluEnd reprezintă o nouă metodă pentru eliminarea celulitei din domeniul nutriţiei şi al cosmeticii. image

Combinaţia inovativă de extract din frunze de viţă-de-vie, fructe goji, fructe de aronia şi aloe vera acţionează asupra celulelor din ţesutul adipos subcutanat şi stimulează echilibrarea structurii pielii.

Ofertă specială CeluEnd Gel Anticelulitic + DVD ”Sport cu Florentina” CADOU

Preț: 88 RON

Preț SPECIAL: 49 RON

Comandă aici >>

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul