Când prietena mea mi-a povestit despre ciudatul ei ritual de dimineață, am crezut că e nebună. Câteva săptămâni mai târziu, am slăbit 10 kilograme, am învins oboseala și mi-am redobândit viața - la 45 de ani.

image

Probabil că majoritatea dintre noi am trecut prin așa ceva:

Era luni dimineața, m-am ridicat din pat și mă simțeam mai epuizată ca niciodată. 

M-am privit în oglindă și NU mi-a plăcut ceea ce am văzut. O femeie supraponderală de 45 de ani, marcată de vârstă și oboseală, cu părul fragil și cu depuneri de grăsime pe abdomen, talie și coapse

"Ce-am făcut de am ajuns să arăt așa!", m-am gândit. 

Nu numai că eram vizibil supraponderală, dar eram și epuizată și fără niciun motiv. Aveam tot timpul mintea încețoșată. Motivație zero. Chiar și lucrurile mărunte, cum ar fi mersul la supermarket, au fost o luptă. 

În acea dimineață m-am simțit atât de rău emoțional și fizic, încât îmi doream să mă întorc la vârsta de douăzeci de ani, când totul era ușor.

image

Bună ziua! Mă numesc Petra Kohler, am 45 de ani, iar în acest articol vreau să vă povestesc despre cum o constatare dureroasă m-a determinat să slăbesc mai mult de 10 kilograme în câteva săptămâni, fără diete drastice sau exerciții fizice intensive. 

Ani de zile am încercat diete inutile pentru a-mi reduce greutatea și a-mi îmbunătăți sănătatea. Dar apoi am făcut o descoperire ciudată care m-a transformat într-o femeie complet diferită.

Mi-am dat seama că aproape toate problemele mele - oboseala și irascibilitatea, grăsimea abdominală, pielea uscată - erau cauzate de un singur organ neglijat. Ficatul este responsabil pentru mai mult de 500 de funcții în organism, inclusiv eliminarea toxinelor și arderea grăsimilor, dar rareori primește atenția pe care o merită.

Atunci când ficatul este supraîncărcat cu toxine, ne poate afecta sănătatea în multe feluri: ne putem simți în mod constant obosiți, ne putem confrunta cu creșterea în greutate, în special în zona abdominală, putem avea pielea uscată, cu mâncărimi sau, în general, cu probleme, și chiar putem avea un nivel crescut de colesterol și trigliceride. Potrivit unui prieten nutriționist, 25% dintre europeni au ficatul supraîncărcat** și mulți dintre ei nici măcar nu sunt conștienți de acest lucru.

Din fericire, am descoperit un remediu simplu pe care toată lumea îl poate integra în rutina zilnică pentru a susține funcționarea acestui organ important și pentru a-și îmbunătăți viața la toate vârstele. Când am auzit prima dată despre acesta, am fost foarte sceptică, deoarece încercasem multe lucruri fără prea mult succes.

Dar când am integrat acest obicei în rutina mea zilnică timp de câteva săptămâni, în fiecare zi, am observat o creștere extraordinară a energiei și deodată am slăbit mult mai ușor. Am scăpat de mai mult de 10* kg din grăsimea persistentă ca urmare a acestui nou obicei și sunt mândră să spun că astăzi sunt mai vioaie, mai puternică și mai concentrată decât am fost vreodată în ultimele decenii.

Dacă a funcționat atât de bine pentru mine, cred că poate ajuta și alte femei care se simt nemulțumite de aspectul lor, epuizate și demotivate. Trucul pe care urmează să vi-l împărtășesc s-ar putea să nu fie potrivit pentru voi, dar credeți-mă, merită cu siguranță încercat.

Ziua în care mi-am dat seama că TREBUIA să-mi readuc viața pe drumul cel bun

image

M-aș descrie ca fiind o femeie normală. Am un serviciu bun, un soț grozav și două fiice pe care le iubesc mai mult decât orice pe lume. Nu-mi lipsește nimic pentru a fi fericită.

Dar, din când în când, aud această voce interioară care îmi spune că sunt prea grasă, prea leneșă și că nu sunt suficient de sănătoasă. Nu-mi place această voce, dar în același timp știu că spune adevărul.

Până la treizeci de ani am fost mereu în formă maximă: abdomen plat, piele frumoasă, energie debordantă - și fără prea mult efort. 

După nașterea celei de-a doua fiice, Emilia, ceva s-a schimbat. Am început să acumulez kilograme pe care nu le puteam da jos, indiferent ce încercam.

În același timp, aproape că rămăsesem fără energie. De când mă trezeam și până când mă culcam, mă simțeam obosită. Singurul lucru care mă ținea trează erau nenumăratele cești de cafea pe care le beam în fiecare zi.

Mă simțeam prinsă într-un cerc vicios al creșterii în greutate, lipsei de motivație și epuizării: lupta cu greutatea mea mă făcea să mă simt prost, așa că mă consolam cu alimente pe care nu ar fi trebuit să le mănânc, ceea ce ducea la o creștere și în greutate și mai mare.

În anumite zile reușeam să îmi păstrez optimismul, concentrându-mă asupra tuturor lucrurilor care îmi plăceau în viața mea - pasiunea mea pentru natură, grădinărit și familia mea frumoasă.

Când m-am trezit în acea dimineață de luni să merg la serviciu, tot ce am văzut în oglindă a fost aceasta: o femeie grasă, epuizată, cu 10 kilograme în plus, cu pielea și părul terne și cu o lipsă totală de voință. 

În acea zi am decis că mi-a fost de ajuns. Trebuia să fac ceva pentru a-mi schimba viața.

De ce majoritatea metodelor de slăbit sunt ineficiente: adevărul trist pe care îl ascund brandurile dedicate dietelor

image

Dacă vrei să slăbești, ca și mine, știi că există sute de așa-zise "soluții miraculoase" disponibile pe internet.

Acestea promit că vei slăbi 20 kg în două săptămâni, fără să mergi la sală și fără să renunți la mâncarea delicioasă.

Inutil să mai spun că majoritatea acestor "soluții" nu funcționează, dar și eu am căzut în plasa acestor promisiuni deșarte. În încercările mele de a slăbi și de a-mi îmbunătăți sănătatea, am experimentat zeci de soluții cunoscute.

Am încercat dieta keto, vegană, hipocalorică, Dukan, Atkins și multe altele. Am început să alerg de trei ori pe săptămână și să trec peste mesele de post intermitent pentru a-mi reduce aportul caloric cu ajutorul unei aplicații de monitorizare.

Dar de fiecare dată povestea a fost aceeași: am slăbit câteva kilograme în 2-3 săptămâni, apoi m-am îngrășat la loc în săptămânile următoare. Faimosul efect yo-yo despre care vorbește toată lumea și pe care probabil l-ați experimentat și voi.

Marea problemă cu aceste diete și soluții de slăbire este că nu sunt concepute pentru a fi sustenabile. După un timp, corpul obosește din cauza restricției alimentare drastice.

În cazul meu, după câteva săptămâni de dietă strictă, am dezvoltat un apetit alimentar de nestăvilit. Mai grav: mă simțeam rău și aveam dureri de cap, mă simțeam slăbită și, sincer, nu eram deloc mai fericită, dimpotrivă.

Așadar, da, este posibil să slăbești pe termen scurt cu diete sau produse care oferă rezultate rapide. Din păcate, cele mai multe dintre acestea sunt doar o soluție pe termen scurt și s-ar putea să nu aibă cel mai bun efect asupra sănătății noastre generale sau asupra nivelului de energie.

Ce rost are să slăbești 15 kilograme dacă ești slab și nefericit? Nu are niciun sens.

Într-o zi, când îmi împărtășeam frustrările cu o prietenă pe care am cunoscut-o la un curs de yoga, am aflat ceva foarte curios.

Ceva care s-a dovedit a fi un truc pentru a-mi îmbunătăți sănătatea și care ar putea foarte bine să o îmbunătățească și pe a ta. Dacă ceea ce urmează să vă spun vi se pare ciudat, credeți-mă, este cât se poate de normal. 

Am descoperit că aproape toate problemele mele de sănătate erau legate de acest organ trecut cu vederea

image

Prietena mea de la yoga mi-a explicat că până de curând și ea se simțea mereu obosită, epuizată și supraponderală. Am întrebat-o: "Cum ai ieșit din acest cerc vicios?"

Mi-a răspuns:

„Am fost la un nutriționist. Mi-a spus că toate aceste probleme - excesul de greutate, oboseala, dispoziția scăzută, pielea uscată - sunt adesea cauzate de un ficat suprasolicitat. Este o problemă puțin cunoscută care afectează unul din patru europeni!**"

Când a spus acest lucru, am ridicat din sprâncene.

"Știu că este ciudat, dar când înțelegi cum funcționează ficatul, realizezi de ce toate aceste probleme apar în același timp. Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corpul nostru și are peste 500 de funcții.

Când funcționează așa cum trebuie, elimină toxinele din organism, contribuie la o digestie normală, reglează aminoacizii, procesează glucoza și multe altele. 

Dar când este supraîncărcat cu toxine din cauza stilului nostru de viață nesănătos, nu poate curăța organismul în mod corespunzător și nu poate procesa nutrienții și grăsimile, ceea ce poate încetini drastic metabolismul și poate duce la probleme de sănătate mai grave. Ficatul nu doare, așa că s-ar putea să nu știm că avem o problemă, dar e posibil să observăm oboseală, exces de greutate (mai ales în jurul abdomenului), piele cu probleme, nivel ridicat al colesterolului și al trigliceridelor și dificultăți în a slăbi.“

Nu mai auzisem niciodată de "ficat suprasolicitat". Nu înțelegeam cum un astfel de organ poate avea un impact atât de semnificativ asupra vieții noastre de zi cu zi. Dar, pentru că voiam să aflu mai multe, am întrebat-o cum și-a rezolvat problema.

"Aceasta este exact întrebarea pe care i-am adresat-o nutriționistului. Mi-a spus că soluția pentru a susține funcția ficatului și pentru a ne asigura că acesta poate funcționa așa cum ar trebui este să ajutăm la detoxifiere.

Un mod eficient de a face acest lucru este cu un ingredient natural numit armurariu. S-a demonstrat că silibina, principalul ingredient activ din extractul de armurariu, susține sănătatea ficatului și detoxifiază ficatul prin eliminarea toxinelor. Dar puterea sa nu se oprește aici.

Ajută, de asemenea, la repararea și protejarea acestora de daune, stimulând sinteza proteinelor necesare pentru buna funcționare a celulelor și întărind pereții celulelor hepatice pentru a preveni invadarea toxinelor.

La susținerea ficatului contribuie și alte extracte naturale și anumite vitamine: anghinare, păpădie, ghimbir etc."

Ea a explicat cum a reușit să își susțină funcția hepatică cu două produse de origine naturală recomandate de nutriționistul ei

image

„Vrei să spui că îmi pot rezolva toate problemele cu ajutorul acestor ingrediente?", am întrebat sceptică.

„Ei bine, nu este atât de simplu", a spus ea.

„Ai putea - dar cu rezultate nesemnificative. Chestiunea este că, deși foarte benefice, aceste ingrediente nu se absorb neapărat ușor în organism. Să luăm, de exemplu, armurariul. În forma sa vegetală, acesta are o biodisponibilitate slabă, ceea ce înseamnă că organismul nu poate folosi prea mult din el, astfel încât efectele sale sunt abia perceptibile." 

„Atunci cum pot obține toate beneficiile acestor ingrediente?" 

„Nutriționistul mi-a recomandat aceste produse minunate: Hepafar forte și Hepafar Liver Cleanse Tea! Hepafar forte este conceput pentru detoxifierea ficatului cât mai eficient posibil. Acesta conține o formă revoluționară patentată de silibină (silibin), încapsulată în fosfolipide. În această formă, poate fi utilizată de ficat de 10*x mai eficient, ceea ce înseamnă că are efecte detoxifiante de 10*x mai puternice!

Și doar datorită armurariului și a eliberării sale avansate de fosfolipide. Prin adaosul extractului de piper negru și al conținutului său de 95% piperină, absorbția altor extracte de plante crește cu până la 30*%. Iar Hepafar Liver Cleanse Tea este un amestec delicios de plante cu păpădie. Acesta susține detoxifierea, susține metabolismul și stimulează arderea grăsimilor

Le folosesc în fiecare zi de 3 luni și nu am ars niciodată grăsimea atât de repede și nu m-am simțit atât de bine. Digestia și pielea mea sunt mult îmbunătățite. Pe scurt, simt că am un corp mai sănătos și mai tonifiat. Și, după cum se vede, a avut un mare impact asupra stării mele de spirit!" 

Când mi-a spus acest lucru, am fost curioasă să aflu mai multe. Știu că prietena mea s-a zbătut mult înainte și, dacă a funcționat pentru ea, poate că ar funcționa și pentru mine. 

M-am uitat pe site-ul Sensilab, compania producătoare a gamei de produse Hepafar și am văzut că au recenzii excelente și milioane de clienți

Cu siguranță nu era prima dată când am testat aceste produse, dar, din curiozitate, am decis să le încerc oricum. Deoarece produsele erau însoțite de o garanție a satisfacției de 100%, m-am gândit: dacă nu funcționează, în cel mai rău caz, îmi voi primi banii înapoi. 

Prietena mea mi-a spus că pentru cele mai bune rezultate se recomandă administrarea produselor Hepafar timp de trei luni. Am ales opțiunea de abonament, care oferă livrarea regulată a Hepafar forte și a ceaiului Hepafar Liver Cleanse cu o reducere suplimentară. Am primit produsele la doar câteva zile după ce am comandat.

Am început prin a bea o cană de ceai Hepafar în fiecare zi și prin a lua 1 capsulă Hepafar forte de două ori pe zi. Trebuie să spun că rezultatele au fost surprinzătoare în mod pozitiv! 

Pot spune cu convingere că datorită acestei formule mi-am redescoperit viața

image

Așadar, care este părerea mea despre aceste produse? 

Să fiu sinceră: nu s-a întâmplat nimic special în primele zile. Nu am observat niciun efect deosebit. Dar, după o săptămână, am început să observ diferențe reale.

În primul rând, am remarcat că aveam mult mai multă energie decât de obicei. Chiar și fără cafea nu eram la fel de obosită ca altădată, iar productivitatea mea la serviciu a crescut. Desigur, uneori încă mă simt obosită, mai ales când nu dorm suficient.

Dar după ce am folosit aceste două produse, aș spune că acum am mai multă energie în cea mai mare parte a timpului. Un alt lucru pe care l-am remarcat este că digestia mea s-a îmbunătățit semnificativ.

Pe măsură ce am început să mă simt din ce în ce mai bine în general, a fost, de asemenea, mult mai ușor să am mese sănătoase și echilibrate aproape în fiecare zi.

După câteva luni, fără să-mi dau seama, am slăbit multe kilograme, în special în jurul principalei mele zone cu probleme - abdomenul. În plus, am observat că pielea mea arăta mai bine, datorită unui stil de viață mai sănătos și a motivației regăsite.

Pe scurt, pot spune în mod obiectiv că aceste două produse naturale m-au ajutat foarte mult, pentru că, de când le folosesc în fiecare dimineață, simt că mi-am recăpătat viața.

Nu mă înțelegeți greșit: aceasta nu este o formulă miraculoasă, deoarece este nevoie de timp pentru a începe să funcționeze. Dar, dacă te confrunți cu greutatea și lipsa de energie, curățarea și susținerea ficatului cu ajutorul produselor Hepafar poate face o diferență enormă!

Poate părea o prostie, dar uneori un mic obicei poate face o mare diferență în ceea ce privește modul în care ne simțim și trăim. Astfel s-a întâmplat în cazul meu și sper că se va întâmpla și în cazul tău.

Cu drag,

Petra

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii, tratării sau vindecării vreunei boli sau afecțiuni grave. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă. 

**Sursa: Mitra, Souveek et al. "Epidemiologia bolilor hepatice grase non-alcoolice și alcoolice". Translational gastroenterology and hepatology vol. 5 16. 5 apr. 2020, doi:10.21037/tgh.2019.09.08 

Produse pentru tine

FICAT
-50%
Preț special 69,99  RON Preț obișnuit 139,99  RON
Vezi produsul