Piele și păr frumos după vacanța de vară

Vara s-a sfârșit...probabil că zile calde vor mai fi și în săptămânile următoare, dar oficial vara este încheiată. Indiferent că ai fost în concediu sau nu, acum probabil și tu evaluezi consecințele expunerii la soare, căldurii excesive sau a scăldatului în mare ori piscina clorinată...  

image

Te gândești cu ce să începi: cu pielea dezhidratată și pigmentată sau să dai prioritate părului fără strălucire și casant?

Pentru a-ți face misiunea mai ușoară, am pregătit pentru tine câțiva pași esențiali în procesul de refacere și întinerire a pielii și părului.

Peeling

Înainte de a începe orice alt tratament, fă un peelig general. Ce este peelingul?  Este acea procedură prin care se îndepărtează celulele moarte și impuritățile de pe piele. Pentru peeling poți folosi o cremă achiziționată din comerț sau îți poți prepara acasă un amestec din ingrediente naturale (găsești pe internet rețete multiple). DAr pentru pielea de pe călcâie, aceea încăpățânată, existre șosetele exfoliante Foot Peel Mask.

Oferă-i părului tău necesarul de vitamine și minerale

Vopsirea, tratamentele termice, razele de soare, sarea din apa de mare sau clorul din piscină...toate acționează negativ asupra părului tău. Rezultatul? Părul are un aspect uscat, cade și este lipsit de strălucire. Părul are nevoie de minerale și vitamine pentru a se reface, de accea îți recomandăm să îți completezi dieta cu suplimentul alimentar UNDO Collagen shots. Acesta conține o combinație de ingrediente care oferă rezultate uimitoare după doar o lună de utilizare:

  • Cu adaos de biotină - cunoscută ca și vitamina frumuseții
  • Susține producția naturală de colagen cu vitamina C
  • Formulă puternică ambalată în fiole practice cu doză unică - nu este nevoie să fie refrigerată sau amestecată cu apă, perfectă pentru a fi folosită în deplasare

.

Hidratare maximă

Aplică crema hidratantă din abundeță și bucură-te de efecul ei. Iar pentru că cea mai bună hidratare se face din interior spre exterior, îți recomandăm să consumi UNDO Collagen drink- cel mai bun supliment pe bază de colagen, acid hialuronic și vitamina C.  Conținutul de colagen de tip I hidrolizat Naticol®acid hialuronicvitamina C și extract de afine vor hidrata, reduce ridurile, oferi fermitate și regenera pielea, părul și unghiile.

Acum că știi ce ai de făcut, urmează pașii de mai sus și vei observa diferența!