Prevenirea retenției apei și pierderea în greutate

prevenirea-retentiei-apei-si-pierderea-in-greutate

image

De ce avem fața și gleznele umflate?

Retenția apei în organism, care este recunoscută după o față, mâini și glezne umflate  este o problemă comună care influențează creșterea în greutate. De fapt, nu este doar o problemă de estetică, ci și de sănătate, datorită reținerii toxinelor în organism, ceea ce poate duce și la alte probleme. Această problemă poate fi eliminată.

Retenția de apă în organism înseamnă, de obicei, o acumulare anormală de fluide corporale în sistemul circulator, țesuturi și cavități ale corpului. 

image

Cauzele de retenției apei în organism:

Această stare neplăcută și nedorită are o varietate de cauze. Factorii cei mai frecvent întâlniți sunt:

  • un dezechilibru hormonal (într-o anumită măsură ciclu menstrual sau menopauza)
  • un stil de viață inactiv (relaxare și sedentarism)
  • consumul excesiv de sare (șuncă, mezeluri, produse de patiserie sărate, …)
  • aportul insuficient de lichide în corp (mai puțin de un litru și jumătate de apă sau ceai neîndulcit)

De ce poate fi periculoasă acumularea lichidului în organism

În fluidele care sunt reținute în organism de obicei se acumulează material rezidual, care este toxic pentru acesta. De aceea este important să le eliminăm cât mai curând posibil. Acumularea lor poate duce la multe complicații, de la senzația de disconfort din cauza umflării feței și picioarelor și a creșterii în greutate, până la o serie de alte boli.

Prevenirea retenției apei și pierderea în greutate

Când vom elimina apa care rămâne în corpul nostru, vom pierde și în greutate. O astfel de pierdere în greutate nu influențează eliminarea reală a stratului de grăsime. Cu toate acestea, este cea mai rapidă modalitate de a vă modela trupul. Dacă eliminăm excesul de apă:

  • Vom fi mai suple
  • Fața nu va mai arăta umflată
  • Gleznele nu vor mai fi umflate, ci suple
  • Genunchii și picioarele vor fi frumos cizelate
  • Mușchii brațelor și abdomenul vor arăta mai bine
  • Degetele vor fi mai subțiri și vor arăta mai lungi

Sensilab prezintă un produs complet nou pe piață

Sensilab a descoperit în sfârșit o combinație inovatoare de ingrediente care influențează eliberarea apei reținută de organism : WaterLost.

WaterLost conține o combinație unică de ingrediente care promovează eliminarea lichidului din organism, curățând astfel corpul și având un impact pozitiv asupra reducerii greutății corporale. Are un conținut ridicat de antioxidanți, care au o importanță covârșitoare în ceea ce privește îndepărtarea substanțelor toxice din organism.

Socul negru și iarba mate contribuie la reglarea greutății corporale și susține mecanismul natural de curățare a organismului.

Algele brune contribuie la reglarea greutății corporale prin creșterea senzației de sațietate, având și un efect pozitiv asupra digestiei.

Socul negru, iarba mate și ceaiul Java încurajează în mod natural eliminarea lichidului din organism, curățând-ul astfel de toxine.

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul