Sărbători fără kilograme în plus

Sărbătorile de iarna înseamnă pentru cei mai mulţi dintre noi cadouri, vacanţe, petreceri şi mese îmbelşugate.  Şi pe lângă toate acestea, kilograme în plus, mai multe sau mai puţine, depinde de fiecare în parte. 

image

Nu vă speriaţi , nu înseamnă că trebuie să vă abtineţi de la mâncarea tradiţională de Crăciun însă silueta cu sfaturi practice se ţine, aşa că dacă vreţi să treceţi de această perioadă fără daune majore pentru sănătate şi fără colăcei pe burtă, trebuie doar să respectaţi câteva reguli simple.

Mâncaţi sarmale fără să vă îngrăşaţi

Când încălziţi sarmalele făceţi-o într-un vas separat în care puneţi o cană de apă, astfel încât toată grăsimea care iese din ele să rămână în cratiţă.

Consumaţi ardei iute

Nu uitaţi să consumaţi ardei iute ! Acesta are proprietatea de a creşte arderile 2-3 ore după masă, prin urmare consumaţi-l fără reţineri. O sarma din carne de porc gătită cu slănină poate ajunge la 250-300 de cal., iar una din carne de pui sau curcan are 150-200 cal.

Beţi ceai verde

Dacă sarmalele pe care le-aţi consumat au fost foarte grase beţi după masă o canaă cu ceai verde fierbinte. Conţine antioxidanţi, care impiedică formarea radicalilor liberi, şi are un uşor efect diuretic şi laxativ.

Beţi alcool cu măsură

Nu uitaţi că alcoolul în exces, pe lângă alte neplaceri, vă poate aduce 2-3 kg în plus dacă nu mâncaţi nimic. Punem şi mâncarea la socoteală iar tragedia devine totală...

Băuturile alcoolice aperitive irită mucoasa gastrică şi vă crează o poftă de mâncare anormală care permite consumul unor cantităţi enorme de alimente.

Înlocuiţi dulciurile cu fructe

Nu consumaţi fructe pe lângă dulciurile tradiţionale ci ÎN LOC DE ACESTEA. Dacă mâncaţi cozonac sau prăjituri renunţaţi la fructe. Singura excepţie e ananasul crud care intensifică arderile şi ajută digestia.

Faceţi mişcare !

Mişcarea zilnică este singura soluţie pe care o aveti daca vreţi să mâncaţi orice şi să nu vă îngrăşaţi. 

Sărbători fericite ! şi nu uitaţi Iubește-ți corpul, dă-i sănătate !

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul