Cum să promovezi sinteza naturală de colagen și să arați cu 10 ani mai tânără!

Multe produse de pe piață din categoria anti-îmbătrânire (anti-aging) conțin colagen, și foarte multe dintre acestea au uneori un preț nepotrivit pentru toate buzunarele. Deci ce ar trebui să facă o femeie care are grijă de bugetul ei pentru a arăta mai tânără? 

image

Înainte de orice, îți vom explica ce este de fapt colagenul

Colagenul este un tip de proteină, care se dezvoltă sub pielea noastră. Acesta ajută la prevenirea apariției ridurilor și face pielea mai suplă. După vârsta de 25 de ani producția de colagen din organismul nostru intră în declin, iar acest lucru cauzează apariția ridurilor.

Colagenul nu este important doar pentru aspectul pielii, acesta ne menține și oasele, articulațiile și vasele de sânge sănătoase.

Din fericire nu rebuie să îți cheltuiești toate economiille pentru a cumpăra produse pe bază de colagen care să te ajute să arăți mai tânără! 

Sensilab vine în întâmpinarea nevoilor tale cu un produs natural 100% și accesibil ca preț: SkinLift Collagen.


Completează-ți meniul cu aceste produse și vei contribui la creșterea sintezei natrurale de colagen din organismul tău:

Carnea de pește

Carnea de pește este o sursă foarte bună de proteine, colagenul în sine este o proteină, și de acizi grași omega 3, care contribuie la sănătatea articulațiilor, inimii, creierului și pielii.

Carnea de curcan

Proteine de înaltă calitate pot fi regăsite în carnea de curcan, iar alături de acestea se mai află zinc, un element esențial poentru o piele sănătoasă.

Soia

Produsele din soia sunt un excelent promotor al sintezei naturale de colagen. Experții consideră că soia previne și acțiunea enzimelor care distrug rețeaua de colagen.

Morcovii

Importantă sursă de vitamina A, morcovii sunt esențiali pentru o piele cu aspect tânăr.

Portocalele

Vitamina C conținută de portocale, citrice în general, nu este doar importantă pentru întărirea sistemului imunitar ci și pentru promovarea producției de aminoacizi care stau la baza formării colagenului.

Spanacul

Spanacul este bogat în vitamine și nutrienți care contribuie la menținerea unui ten tânăr, fără riduri.

Ceapa

Nu ezita să mănânci ceapa! Conține sulfuri care stimulează sinteza naturală de colagen.

SkinLift Collagen conține o combinație unică de colagen marin NatiCol®, vitamina C și extract de afine, factori importanți pentru sinteza colagenului. 

Consumul regulat de SkinLift Collagen stimulează producția naturală a colagenului. Pielea devine mai elastică și mai felxibilă, își păstrează hidratarea, iar în același timp vizibilitatea ridurilor și liniilor de expresie sunt mult reduse.

 

 

 

Sursă nutrionfacts.org