Slăbește cu cafea!

Cafeaua este cea mai populară băutură din lume fiind consumată zilnic în aproximativ 2 miliarde de cești. Datorită proprietăților sale stimulatoare, despre cafea s-a scris mult. Un consum moderat de cafea are efecte benefice asupra sănătății, siluetei și stării de bine.

image

Printe proprietățile cafelei se numără și capacitatea de a suprima dorința de a mânca excesiv, cel puțin pe termen scurt.

Cu cât ești mai obosită cu atât este mai greu să slăbești deorece tot timpul vei fi prea obosită pentru a face sport. De aceea mulți antrenori personali recomandă consumul de cafeină înainte de antrenament.

Efectul stimulant al cafelei oferă un aport în plus de energie în timpul exercițiilor și ajută astfel la arderea mai multor calorii. 

Pentru pierderea kilogramelor în plus, Sensilab îți recomandă băutura BootBurn Intensive, care conține și extract din cafea verde. 

BootBurn Intensive este un arzător de grăsime puternic, chiar și în timpul somnului!

  • Promovează utilizarea grăsimilor ca și sursă de energie
  • Îmbunătățește raportul dintre mușchi și grăsime
  • Reduce absorbția zaharurilor
  • Promovează vitalitatea organismului

Este indicat să încerci și un regim alimentar sănătos și să găsești timp pentru mișcare. Cu un stil de viață cât mai sănătos te vei bucura de rezultate incredibile într-un timp cât mai scurt. 

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul