image

Henna: "În sfârșit, am lăsat în urmă toate problemele mele"!

Henna este o șefă de echipă în vârstă de 34 de ani la o fabrică din Finlanda, care se luptă de ceva timp cu problemele de greutate și cu o lipsă severă de energie. Mulțumită produselor Sensilab, a reușit în sfârșit să treacă la o nouă viață ......

Citește mai multe
image

Harri: "Am slăbit 7 kilograme. Motivația mea este la un nivel maxim și sunt mai fericit ca niciodată."

Harri lucrează ca consilier la o școală primară din Finlanda. După ce s-a îngrășat puțin, încrederea în sine a scăzut și a simțit că are nevoie de o schimbare. Produsele Hepafar au ajutat să să se întâmple acest lucru !

Citește mai multe
image

Valentina: " Atacurile de foame au dispărut și am slăbit 8 kg*"!

Valentina a trecut prin momente foarte dificile. Starea ei de supraponderabilitate și faptul că era convinsă că nu se va putea însănătoși niciodată au aruncat-o într-o spirală din ce în ce mai adâncă:

Citește mai multe
image

Cum a reușit Martina să slăbească și să fie mai plină de energie

Martina este un designer de 32 de ani care a trecut printr-o perioadă dificilă. A început să ia anticoncepționale, s-a îngrășat și a fost foarte stresată. Atunci au început problemele ei legate de tiroidă.

Citește mai multe
image

Ioana, "Am slăbit într-o lună mai mult decât în 6 ani de diete și sport!"

Sunt Ioana și lucrez toată ziua la birou și blogger de călătorii cu jumătate de normă. Dinainte de a veni pandemia, m-am luptat constant cu dietele și regimul de masă.

Citește mai multe
image

Pericolele deficitului de somn 

Lupta cu lipsa unui somn adecvat este reală! 1 din 3 adulți suferă de lipsa somnului! În aceste vremuri ciudate în care trăim, cei mai mulți dintre noi au uitat că lipsa somnului poate duce adesea la consecințe grave pentru corpul și mintea noastră.

Citește mai multe