Te îngrași chiar dacă ții dietă?

Mergi la sală în fiecare zi, ții dietă, te hidratezi și cu toate astea nu reușești să scapi de kilogramele în plus?

image

Ba mai mult decât atât tinzi să iei proporții și nu înțelegi ce se întâmplă chiar dacă faci tot ce trebuie (sau cel puțin așa crezi)? 

Iată mai jos câteva cauze și situații în care te poți îngrășa chiar dacă mănânci sănătos.

image

Ții prea multe diete ineficiente care-ți dezechilibrează organismul.

Foarte multe femei ca și tine, aleg să țină tot felul de diete după ureche fără să ceară sfatul unui nutriționist. Multe merg chiar pe înfometare și apoi refulează în tot felul de mâncăruri nesănătoase și pline de grăsimi care se depun repede pe coapse și abdomen. Mai mult decât atât dacă elimini toate grăsimile poți avea un surplus de carbohidrați  care de regulă se stochează în celulele grase și acestea vor deveni mai greu de eliminat

Ai afecțiuni medicale nediagnosticate.

Cea mai frecventă afecțiune care cauzează un metabolism lent și luarea în greutate este

Alte afecțiuni ar fi sindromul Cushing (atunci când organismul este supus la o cantitate exagerată de cortizol, un hormon implicat în reglarea metabolismului), depresia, sindromul ovarelor polichistice sau diabetul zaharat de tip 2, pot cauza luarea în greutate.

Anumite medicamente.

De obicei pastilele folosite în tratamentul depresiei, a migrenelor, a diabetului, anticoncepționalele sau tratamentele hormonale pot avea de asemenea ca efect secundar luarea în greutate.

Apropierea menopauzei.

Majoritatea femeilor care ajung în pragul menopauzei iau în greutate datorită modificărilor hormonale care accentuează senzația de foame și stările depresive.

Lipsa somnului și gradul ridicat de stres.

Organismul tău funcționează cel mai bine atunci când este odihnit. Datorită oboselii, el este

supus la stres fiziologic și biochimic care provoacă dezechilibre hormonale cu reacții în lanț. Acestea determină formarea depozitelor de grăsime și luarea  în greutate. Mai mult decât atât în perioadele stresante, fiind prinsă în vâltoarea evenimentelor de peste zi  ai tendința să împingi mesele către ore târzii. Învață să-ți organizezi timpul eficient și odihnește-te suficient pentru a face față stresului cotidian. 

În concluzie, nu toate dietele și demersurile tale te pot ajuta în lupta cu kilogramele in plus.  Fii atentă și la alte semnale pe care ți le arată corpul. Sfătuiește-te cu medicul tău!

Cea mai rapidă dietă este cea care duce la o pierdere vizibilă în greutate în mod cât mai natural și în timp nu apare efectul “boomerang”. 

De aceea cu ajutorul pachetului Adio Kilograme (NightBurn Extreme, Adiposlim Extreme, WaterOut Extreme și FatBurn Extreme), vei rezista mai ușor tentațiilor culinare, îți vei lua toți nutrienții necesari pe perioada curei de slăbire, în plus efectele vor fi vizibile într-un timp cât mai scurt astfel vei fi motivat să continui lupta cu kilogramele.

Beneficiile produsului

  • 100% natural.
  • Stimulează ”hormonul slăbirii”- adiponectina, cu ajutorul căruia se accelerează arderile de grăsime
  • Încurajează eliminarea lichidelor din organism
  • Suprimă pofta de mâncare 
  • Accelerează metabolismul și stimulează digestia
  • Contribuie la reglarea greutății
  • Îți oferă nutrienți necesari pe timpul curei de slăbire
  • Previne umflarea picioarelor, mâinilor și a feței
  • Efectele sunt vizibile în 2 săptămâni*.

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-65%
Preț special 175,00  RON Preț obișnuit 497,00  RON
Vezi produsul