”După 13 ani port din nou mărimea M!”

Marcel, 45 de ani, s-a retras din cariera sportivă acum 13 ani, moment în care kilogramele în plus au început să se acumuleze, în special în zona abdominală, iar condiția fizică a început să de deterioreze.

image

Grăsimea abdominală este unul dintre simptomele ficatului gras. Problema majoră este că ficatul gras nu doare, de aceea diagnosticarea se face mult prea târziu. Alte simptome ale ficatului gras sunt: imposobilitatea de a pierde kilogramele în plus, probleme cu digestia, acneea, iritații la nivelul pielii, oboseală.

De ce în 13 ani Marcel s-a îngrășat 30 kilograme?

Burta era problema mea cea mai mare” ne povestește Marcel, care în 13 ani s-a îngrășat circa 30 de kilograme. ”Programul lung de lucru, 12, 13 ore pe zi, stresul, mâncarea nesănătoasă...toate m-au adus în  această situație”. Stilul de viață descris de către Marcel este drumul clasic spre dobândirea afecțiunii de ficat gras.

”Aveam sentimentul că voi exploda”

Marcel s-a decis că are nevoie de o schimbare ”La serviciu oboseam foarte ușor, cel mai tare mă deranja dimensiunea burții pentru că era prea mare. Aveam dureri de spate. Lucrez 12, 13 ore pe zi. Colegii glumeau pe seama greutății mele. Glumă, glumă, dar te pune pe gânduri”.

A găsit soluția- Hepafar forte

Marcel spune că la început nu a obseravat schimbările, până nu a mers să-și cumpere haine noi ”cea mai mare supriză am avut-o când mi-a fost bună mărimea M! Nu mi-a venit să cred! M nu am mai purtat de acum 13 ani. Atunci aveam 70, 72 de kilograme”.

Toți mă întreabă cum am reușit

Marcel simte acum toate schimbările în viața de zi cu zi:  se mișcă mai ușor, nu se mai simte greu și obosit.

La muncă se vede cel mai mult schimbarea” ne mărturisește Marcel ”Toți au observat schimbarea și mă întreabă cum am reușit. Și soția mă îmbărțișează mai ușor acum” spune Marcel zâmbind.

Marcel îți recomandă și ție Hepfar

Hepafar îl recomand tuturor celor care au probleme cu greutatea, așa cum am avut eu și care nu știu că problema este de fapt legată de ficat. Cu Hepafar reduci dimensiunea abdomenului, te simți mai bine, ai mai multă energie

Produse pentru tine