Simona- ”produsele au funcționat și în cazul meu”

Simona, România, lucrează ca economist și ne mărturisește că după vârsta de 30 de ani, din cauza stilului de viață sedentar și a lipsei timpului liber, a început să acumuleze prea multe kilograme în plus.

image

A încercat diete multiple, dar de fiecare data s-a lovit de efectul yo-yo:  slăbea circa 15 kilograme, dar după ce nu mai urma dieta kilogramele se puneau la loc.

Dorința de a reveni la forma de altă data și de a nu risca apariția unor probleme de sănătate au determinat-o pe Simona să caute în continuare soluții pentru problema excesului de greutate.

Soluția a găsit-o online!

Am decis să folosesc produsele Sensilab pentru că sunt naturale și mi-a plăcut abordarea de pe site”, ne scrie Simona.

În prima lună a consumat AdipoSlimși FatBurn Extreme, iar în a doua lună a decis să consume combinația de: WaterOut, FatBurn, AdipoSlim și NightBurn.

”După prima lună de folosire a produselor am slăbit 5 kilograme”

Simona a combinat produsele noastre cu recomandările oferite de nutriționistul Sensilab și a reușit în prima lună să slăbească 5 kilograme.  ”Cel mai mult am observat că produsele Sensilab reduc semnificativ pofta de mâncare”, declară Simona.

În a doua lună de utilizare Simona a mai slăbit încă 3 kilograme, în total 8 kilograme în 2 luni, fără efort și schimbări radicale!

”Acum mă simt mai bine”

Pe lângă kilogramele pierdute, Simona a observat o îmbunătățire a tonusului, rezistență mai ridicată la efort fizic, energie pe timpul zilei și un somn mai odihnitor.

”Produsele au funcționat și în cazul meu”

Am constatat că proprietățiile produselor și testimonialele sunt reale, produsele au funcționat și în cazul meu!” ne scrie Simona entuziasmată.

Simona va continua sa foloseasca produsele până va ajunge la silueta mult dorită.

Nota ** AdipoSlim Extreme este acum AdipoBurn Extreme: Ingredientele și toate beneficiile produsului au rămas aceleași, doar numele s-a schimbat.

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-65%
Preț special 175,00  RON Preț obișnuit 497,00  RON
Vezi produsul