image

Tina: "Cred sincer că UNDO Collagen Drink mă ajută enorm de mult!"

Tina, în vârstă de 61 de ani, este asistent social și, în prezent, are grijă de mama sa în vârstă de 96 de ani. Când are timp, Tina se bucură de lectură, meditație, petrece timp în compania prietenilor și se uită ocazional la un film sau la un serial. 

Citește mai multe
image

Cel mai mare inamic al unui abdomen plat!

Poate că faci progrese în demersul tău de pierdere în greutate, dar se pare că nu reușești să obții un abdomen plat. Ce-ar fi dacă ți-am spune că s-ar putea să nu fie vorba de grăsime persistentă, ci pur și simplu de balonare?

Citește mai multe
image

Probioticele pentru sănătatea femeilor: sunt valabile?

Probioticele pentru sănătatea femeilor susțin că mențin un echilibru sănătos în corpul feminin, în special în zonele intime. Dar se bazează aceste afirmații pe fapte sau sunt doar trucuri de marketing? Să aprofundăm.

Citește mai multe
image

Când prietena mea mi-a povestit despre ciudatul ei ritual de dimineață, am crezut că e nebună. Câteva săptămâni mai târziu, am slăbit 10 kilograme, am învins oboseala și mi-am redobândit viața - la 45 de ani.

Bună ziua! Mă numesc Petra Kohler, am 45 de ani, iar în acest articol vreau să vă povestesc cum o constatare dureroasă m-a determinat să slăbesc mai bine de 10 kilograme în doar câteva săptămâni.

Citește mai multe
image

Depresia: cauzele apariției și măsuri pentru a o combate

Cu toții trecem prin momente de nefericire sau tristețe în diferite perioade ale vieții noastre. Cu toate acestea, atunci când cineva se confruntă cu o stare de tristețe prelungită și inexplicabilă, poate fi un semn de depresie.

Citește mai multe
image

Diana a scăzut 3* mărimi la îmbrăcăminte în 1* lună!

Datorită celor mai bine vândute trei produse de slăbire ale noastre, Diana a scăzut 3* mărimi la îmbrăcăminte și a redus balonarea. Citește povestea ei!

Citește mai multe