image

Pericolele deficitului de somn 

Lupta cu lipsa unui somn adecvat este reală! 1 din 3 adulți suferă de lipsa somnului! În aceste vremuri ciudate în care trăim, cei mai mulți dintre noi au uitat că lipsa somnului poate duce adesea la consecințe grave pentru corpul și mintea noastră.

Citește mai multe
image

Britta: "Sunt mult mai calmă și am mai multă energie!"

Problemele cu care s-a confruntat Britta erau cele pe care mulți dintre noi le cunoaștem: excesul de greutate, oboseala, balonarea și somnul de proastă calitate, pentru a numi doar câteva dintre ele...

Citește mai multe
image

Jana, Henna, Anja & Shelley - Toate și-au găsit calea înapoi cu AdrenaLux / They found their way with AdrenaLux

Chiar dacă stresul face parte din modul nostru actual de viață, gestionarea lui este crucială, deoarece ne poate copleși și poate duce la epuizare.

Citește mai multe
image

Lorella Flego: "Experiența mea după 6 luni de administrare a colagenului"

Acest efect este confirmat de mai multe studii științifice, care arată că aportul de peptide de colagen îmbunătățește hidratarea și elasticitatea pielii și ajută la reducerea ridurilor faciale.

Citește mai multe
image

Adiponectina: hormonul care te ajută să slăbești!

Pe măsură ce se apropie vara, majoritatea dintre noi începem să muncim din greu pentru a ne readuce în formă, a pierde în greutate în zonele critice și pentru a obține un corp tonifiat. Dar de multe ori, în ciuda dietelor drastice și a orelor petrecute..

Citește mai multe
image

Iodul - mineralul esențial pe care adesea îl neglijăm

Iodul este un mineral despre care nu prea se vorbește, dar este esențial pentru funcționarea normală a organismului. Așadar, ce face acesta și de ce ar trebui să ne intereseze?

Citește mai multe